Menu

.      

FOTOD Külastajad meilt ja mujalt on reedel ametlikult avatud Ööbikuoru kompleksi leidnud

  • Kirjutas Kadi Annom

Reede õhtul toimus Ööbikuoru turismimaastiku arenduse ametlik avamine. Kuigi enamik plaanitust valmis juba märtsikuus, siis mõned tööd, mis soojemaid ilmu nõudsid, valmisid turismihooaja alguseks. FOTO: Aigar Nagel

Reede õhtul toimus Ööbikuoru turismimaastiku arenduse ametlik avamine. Kuigi enamik plaanitust valmis juba märtsikuus, siis mõned tööd, mis soojemaid ilmu nõudsid, valmisid turismihooaja alguseks.

Peale Ööbikuoru külastuskeskuse tehti uuendusi ka Ala-Rõuges. Näiteks Rõuge Suurjärve kaldal valmis galerii, kus saab istuda ja jalga puhata ning peale järvevaate nautida sinna üles seatud pidevalt uuenevaid näitusi. Järvele on paigutatud sügavaimat punkti tähistav poi ning Suurjärve ääres olevale kõnnitee asfaldile on maha märgitud Rõuge kõige-kõigemate mõõdupuu. Märgistus annab aimu Suurjärve tegelikust sügavusest ning Pesapuu torni kõrgusest.

Tartu Kivilinna kooli kolmanda klassi õpilased olid koos klassiõpetaja Kersti Nääriga tulnud Võrumaale kevadekskursioonile. Esmaspäeva hommikul oli üheks külastuspaigaks reedel ametlikult avatud Ööbikuoru külastuskeskus. Foto: AIGAR NAGEL

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD