Menu

.      

Tragi kasutajaskonnaga eakate keskus saab kerkinud arvetest linna toel jagu

  • Kirjutas Sten Sang

Alates aprillist Võru pensionäride päevakeskuse tegemisi juhatama asunud Siiri Toomik (67) ootab töise aastaringi täitumist, et end kõigega veel paremini kurssi viia. Foto: Aigar Nagel

Võru pensionäride päevakeskuse juhataja Siiri Toomik asus ametisse selle aasta naljapäeval, 1. aprillil. Nalja ja naeru on jagunud sellest ajast saadik ning oktoobris alanud hooaeg tõi Lembitu 2 asuva maja taas rahvast täis. „Mulle on ka täna kõik jätkuvalt uus! Hooaeg käivitus kenasti – senised tegevustes osalejad on enam-vähem kõik naasnud. Olen rõõmus, et on lisandunud ka uusi inimesi,” kõneleb augusti lõpus 67. sünnipäeva tähistanud Toomik lehele novembri alguspäevil.

Huviringe ja huvilisi jagub

Praegu on eakate kokkusaamise kohal ette näidata kenad osalejaarvud: näiteks võimlejaid on kahe rühma peale kokku 31, neile lisandub 15 joogakursusel käijat. Tantsimine käib majas neljas kollektiivis, seal on kahes pundis kummaski tosin kergejalgset osalejat. Kolmandas rühmas on kaheksa tantsijat ning äsja loodud uues rühmas on kuus tantsulembest.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD