Menu

.      

Vaba lava etteastest sündis armastusväärne kooliansambel

  • Kirjutas Kadi Annom

Parksepa keskkoolil on kooliansambel alati traditsiooniks olnud. Siiski on juhtunud nii, et viimasel ajal on kool püsiva bändita jäänud. Kokku on tuldud vaid erilisteks sündmusteks, nagu  näiteks koolikokkutulek. Nüüd võib koolipere uhke olla, sest traditsiooni on taaselustama  asunud ansambel Kroks koosseisus Laura Potter (vasakult) süntesaatoril, Braian Tsirk lauluga,  Rasmus Raudkett trummidel ning Ott Keerutaja basskitarril. Foto: AIGAR NAGEL

Tänapäeval tundub üsna võõras, kui räägitakse, et igal koolil võiks olla oma ansambel. Ometi on see traditsioon Parksepa keskkooli peaaegu alati saatnud. Nüüd on aga hinnalisele traditsioonile jäänud sisse pikem paus, mille potentsiaalseteks täitjateks on ansambli Kroks liikmed Laura Potter, Ott Keerutaja, Rasmus Raudkett ning Braian Tsirk.

Vaba lava kannustas

Parksepa keskkooli muusikaõpetaja Endla Kersmani sõnul tuli initsiatiiv kooliansambli moodustamiseks kuuenda ja seitsmenda klassi õpilastelt endilt. „Nad tahtsid teha kooli vaba lava ürituse jaoks lugu. Neil oli isegi idee ja lugu olemas. Pöördusid abi saamiseks minu poole ja nii see asi liikuma hakkaski,” räägib Kersman bändi saamisloost.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD