Menu

.      

Kas UFOd Nursipalu kohal?

  • Kirjutas Kalle Kevad

Tänases Võrumaa Teatajas ilmunud kirjutised, visandid ja fotod Võrumaale ehitatavatest punkritest (lehekülg 2) ja ufodest (lk 4) said elavat vastukaja ja arvamusi tuli seinast seina. Siinkohal avaldame meile saadetud foto stardivalmiks seatavast viiedüüsilisest raketist Võrumaal, mis asub salajasel polügoonil nimega Suurõssaarõ. Algselt olevat rakett olnud Tsiatsungõlmaa harjutusalal, kust ta toimetati salajas hoitud kohta!


UFOD VÕI … > Üle veerandsaja tuhande jälgijaga FB grupp Võrukad on viimastel päevadel kihanud Tamula taga Nuripalu väljal nähtud UFOdest, mida on kokku nähtud isegi kuni viit valgusobjekti. Järsud kommenteerijad on neid objekte nimetanud põlisrahva hävitajateks, mis nähtud läbi samaka- või eeteriauru. Tagasihoidlikumad inimesed leiavad, et võrulasi tahetakse kaaperdada ja mujale vedada!? Uks kommenteerijatest leiab, et küllap võetakse metsa maha jne, jne. Üks paljudest kirjutab: „Pole vaja nii negatiivselt mõelda. Elu on ilus, kui positiivselt mõelda. Kui pauk tuleb, tuleb nagunni. Seda ära hoida ei saa. Ela päev korraga ja tunne elust rõõmu!”

Õhtune veebifoto valguspunktidega. Eile keskpäeval  samalt kohalt  tehtud pilt.  Esiplaanil kalameeste autod,  jää peal olevad  täpikesed on  kalamehed. FOTO: Võrukad! 26,0 tuh liiget

Õhtune veebifoto valguspunktidega. Eile keskpäeval  samalt kohalt tehtud pilt. Esiplaanil kalameeste autod, jää peal olevad täpikesed on kalamehed.


Teadjamad viivad jutu hoopis maistele teemadele ja nimetavad valgustäppe valgusrakettideks, mida on kasutatud juba ammu-ammu. Eriti on need vajalikud merepäästetöödel ja ka maa peal, kui on tarvis liikuda pilkases pimeduses. On teada, et üks valgusraketi kest, mis on umbes 25 sentimeetri pikkune ja viiesentimeetrise läbimõõduga, kukkus Pärnus läbi katuse tuppa. Toona ütlesid Lääne-Eesti pommigrupi spetsialistid, et tegu ongi valgusraketi kestaga, mis peaks taevast maale langema aeglaselt langevarjuga.

Eile keskpäeval oli Tamulal viis kalameest ja neist üks jutukam sõnas, et pole näinud ei ufosid, valgustäppe ja kahjuks ka ühtegi kalapoega, kuid loodab kala siiski saada. „Ega kalamees taevasse vahi. Kala tuleb ikka jääaugust,” võtab mees jutu kokku.

20 PÄEVA ENIMLOETUD