Menu

.      

Õiend

Lp Võrumaa Teataja peatoimetaja Kalev Annom!

Käesolevaga soovime pöörata teie tähelepanu 7. märtsil ilmunud Võrumaa Teataja artiklile „Jüri Kaveri kohtukulude eest tasus Võru linnavalitsus”, kus on esitatud valed väited. Te väidate pealkirjas, et Jüri Kaveri kohtukulude eest tasus Võru linnavalitsus, olgugi et nii linnapea Jüri Kaver, avalike suhete spetsialist Marianne Mett kui ka rahandusosakonna juhataja Kerstin Tammjärv lükkasid selle väite ümber.

4. märtsil esitas Võrumaa Teataja ajakirjanik Võrumaa Teataja küsimuse: „Kas vastab tõele, et linnapea Jüri Kaveri kohtukulud vaidluses rahandusministeeriumiga tasus Võru linnavalitsus?” Linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Marianne Mett vastas 5. märtsil: „Jüri Kaveri advokaadiarveid ei ole linn saanud ega tasunud. Linn tasub ikka linnale osutatud teenuste eest ning linnaametnikud ise neile osutatud teenuste eest.”

5. märtsil esitas Võrumaa Teataja küsimuse rahandusosakonna juhatajale Kerstin Tammjärvele: „Ma küsin selguse huvides üle: kas Võru linnavalitsus on veebruarikuus maksnud kinni arve seoses kuludega Jüri Kaveri kohtuvaidluses rahandusministeeriumiga? Kui jah, siis millal, kui suur see arve oli ja mille eest see arve oli esitatud?” Kerstin Tammjärv vastas 6. märtsil: „Võru linnavalitsus ei ole tasunud mitte ühtegi arvet, mis oleks seotud Jüri Kaveri ja rahandusministeeriumi vahelise kohtuvaidlusega.”

Võrumaa Teataja esitas 6. märtsil kell 16.46 teabenõude: „Sellisel juhul esitan Võru linnavalitsusele teabenõude. Palun mulle väljastada info, milliste teenuste eest tasus Võru linnavalitsus advokaadibüroo Lextal 7. veebruari 2013 arve alusel 14. veebruaril 2013 nimetatud advokaadibüroole 1270,64 eurot. Kes andis Võru linnavalitsuses korralduse selle arve tasumiseks? Palun mulle väljastada nimetatud arve koopia ja tasumist kinnitava maksekorralduse koopia.” Teabenõudele vastati veel 6. märtsi õhtul kella 18 ajal. Ka teabenõude vastusest tuli selgelt välja, et tegu ei ole Jüri Kaveri ja rahandusministeeriumi vahelise vaidluse kohtukuludega. Ometi olete avaldanud artikli, mis väidab juba pealkirjas, et Jüri Kaveri kohtukulude eest tasus Võru linnavalitsus.


Võru linnavalitsus palub avaldada vastavasisuline täpsustus 9. märtsil ilmuvas trükiväljaandes ja veebilehel www.vorumaateataja.ee.

Lugupidamisega Marianne Mett

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD