Menu

.      

Noorsootöö ja maailma mitmekesisus

Malta, Horvaatia, Türgi, Kreeka, Sloveenia, Läti ja Eesti noortejuhid veebruarikuisel seminaril Rõuges. Foto: RÕUGE NOORTEKLUBIRõuge noored Gruusia talus  viinamarju söömas. Foto: RÕUGE NOORTEKLUBINOORTENÄDAL • Maailma põnevaid kultuure, linnu ja inimesi ei pea kaugele otsima minema. Võrumaa noored ja noorsootöötajad on kujundamas ise meie oma Võrumaal toimuva nii põnevaks ja mitmekesiseks, et kogu maailma kirevus tuleb meile koju kätte. Selleks peab olema tahet ja pealehakkamist, häid ideid, sõpru maailmas ning oskust kirjutada oma mõtted sõnadesse ja leida rahastust fondidest.

„Euroopa noored” programm teeb sel aastal Võrumaa noorte ümber toimuva kirevaks, toetades meie noorte ideid piisavalt, et ellu saaks viia uusi õpikogemusi pakkuvaid tegevusi.

18. mail olid Suure Munamäe vaatetornis korraga Armeenia, Eesti, Gruusia ja Läti noortejuhid.	     Foto: RÕUGE NOORTEKLUBIRahvusvaheline koostöö suurendab noorte avatust, sallivust, annab uusi ideid ja tutvusi, muudab maailmapildi avaramaks, aitab õppida tundma, kus sellel suurel maailmakaardil paikneb Eesti kultuuriruum.

 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD