Menu

.      

Võru võimupretendendid koguvad hoogu

Erakondadele vastukaaluks valimisliidu loonud Võru linnavolikogu aseesimees Tõnu Anton Kandle galeriis praeguseni avatud Võru kunstikooli õpilaste näitusel oma põhimõtteid selgitamas.  Foto: IRJA TÄHISMAAVÕIMUVÕITLUS • Võru linna valitsev Reformierakond ja IRLi Res Publica tiib peavad valvel olema, kui ei taha võimust ilma jääda, sest uued tulijad on heas mõttes näljased, neil on säravad silmad ja kuhjaga ideid ning nii palju entusiasmi, et jaguks mitme valimise jaoks.

Tõnu Anton: Võru väärib võimekust!

Võru linnavolikogu aseesimees Tõnu Anton, keda tema pika poliitikukarjääri tõttu võib nimetada Võru poliitika grand old man’iks, on alati reibas ja rõõmus vestluskaaslane, kuid viimasel ajal on tema silmades eriline sära ning mõtegi lendab tal kui tiivuline hobu Pegasus. Anton, kes on näinud lähedalt mitme partei musta köögipoolt, ei taha enam talle vastumeelseks muutunud erakonnapoliitikat ajada ning soovib seekord minna valimistele vastu teisiti – koos enda ja Henni Nassari ühisel algatusel loodud valmisliiduga, mil reibas ja entusiastlik lipukiri „Võru väärib võimekust” (VVV).

Reipad ja entusiastlikud on ka valimisliidu ideed, millega Anton, Nassar ning nende 14-15 mõttekaaslast Võru võimu püüdma hakkavad. „Oleme hoolega nõu pidanud ja meil on hulga mõtteid,” räägib Anton, kes on käed löönud mitme tuntud inimesega, nende seas näiteks endine Võru linnapea Tõnu Jõgi, kriminaalpolitseinik Anti Paap, Tartu vangla endine juht Kalev Ilves ja turismitalunik Jüri Johanson. Lisaks neile on Antoni sõnul VVV hingekirjas veel mitmeid noori ja aktiivseid inimesi.

20 PÄEVA ENIMLOETUD