Menu

.      

Võru linna liiklus on nüüdsest kahesuunaline. VIDEO

Viimased märgistustööd eile Võru kesklinnas.  Foto: Võrumaa TeatajaAlates 22. juulist on autoliiklus Võrus Jüri tänaval täies ulatuses kahesuunaline, Vabaduse ja Jüri ristmikku reguleerib valgusfoor. Mõne päeva pärast lähevad täies ulatuses kahesuunaliseks ka Tartu ja Paju tänav. Kella 10 ajal hommikul tekitas järjekorra panga ees seisnud G4S auto, mis eeldatavasti ootas pangast raha.

Samuti tekkisid pikad rivid Nooruse poolt tulevatest autodest ja oma ristmiku ületamise järjekorda pidi ootama mitmeid minuteid.

Loodetavasti olukord paraneb kui Kreutzwaldi tänav sõiduvalmis saab. Autojuhid ja jalakäijad, olge valvsad ja ohutut liiklemist!

Ettevalmistustööd Jüri tänava kahesuunaliseks muutmiseks algasid suve hakul, mil Jüri-Paju tn ja Räpina mnt ristis alustati ringristmiku rajamist. Hiljem püstitati Jüri-Vabaduse ristmikule valgusfoor ning kaotati senine ohutussaar Jüri-Tartu ristmikul, mis muutub tavaliseks ristmikuks.

Foori töölehakkamine ja tänava kahesuunaliseks muutumine tekitas eile Võru kesklinnas parajad ummikud. Foto: Võrumaa TeatajaLäinud nädalavahetuse hoovihmadele vaatamata sai Jüri tänavale kantud uus teemärgistus, mille täiendamine jätkub. Linnavalitsus avaldab kahetsust, et kurjategijad üritasid nädalavahetusel teemärgistust teinud ettevõtte tööd füüsiliselt takistada.

Linnavalitsuse teatel üritasid ööl vastu pühapäeva tänavate märgistamist takistada kurjategijad, kes kõõlusid töötava märgistusauto küljes ja tagusid minema maha pandud ohutuskoonuseid.

{jcomments lock}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD