Menu

.      

Eile algas Navitrolla pildi kandmine Võru kortermaja seinale

Kunstnik Navitrolla eile Võrus Luha tänava kortermaja juures koos maja seinale maalitava pildi kavandiga, tema selja taga seisab grafitikunstnik Danil Taro, kes hakkas eilsest värvimistööga pihta. Foto: Võrumaa TeatajaSEINAPILDID • Eile hommikul algas Võrumaa kunstniku Heiki Trolla, kunstnikunimega Navitrolla pildi maalimine Võrus Maksimarketi vastas asuva Luha tn 13 kortermaja seinale.

Maestro oli eile ise kohal asja üle vaatamas ja ütles, et esimene pilt kannab pealkirja „Tulge meie parki”. Sellel pole ühtegi Navitrolla üht lemmikmotiivi kaelkirjakut, küll aga lendavad kivid ning alaosas heinamaa ja puud.

Eile esimese maja värvimise alguse juures olnud Võru abilinnapea Kersti Kõosaar ütles, et kaelkirjakud tulevad järgmise värvitava maja, Koreli 24 otsaseinale. Edasi on kavas värvida kortermaja Vilja tänaval ja siis üks maja bussijaama juures. Kokku peakski tänavusel aastal Navitrolla pildid saama neli kortermaja. Ühe pildi värvimise hind on ligi 3000 eurot, sellest värvi hind on 1100 euro ringis. Järgmistele majadele tulevad lisaks kaelkirjakule sellised Navitrolla lemmikmotiivid nagu seened, kasepuud ja pilved.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD