Menu

.      

Sõmerpalu poisid tegid Balti ja Läti enduromeistrivõistlustel puhta töö

Eesti ja Baltimaade parim endurosõitja, end paari aastaga maailma tippu sõitnud Aigar Leok nädalavahetusel Läti Vidrizi rajal.MOTOSPORT • Nädalavahetusel sõitsid Sõmerpalu endurosõitjad Aigar ja Martin Leok end Lätis Vidrizis nii Läti kui ka Balti riikide parimateks.

Võistlused peeti kahel päeval ja esmakordselt oli enduro Balti meistrivõistlustel kohal 100 võistlejat. Lisaks Balti riikide sõitjatele olid kohal Soome esindajad.

Mootorrattaföderatsiooni info kohaselt näitas esimesel päeval väga head kiirust E1 klassis sõitev Rannar Uusna, kes sai enda nimele päeva parima aja, edestades ka enduro tippklassi E3 võitjat Aigar Leokit.

Kahe mehe vahe oli päeva lõpuks Uusna kasuks 7 sekundit. E2 kMartin Leok nädalavahetusel Läti Vidrizi rajal. Fotod: Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioonlassis oli põnev heitlus võitja Martin Leoki ja teise koha saanud Toomas Triisa vahel, kahe eestlase vahe oli lõpuks vaid pisut alla 4 sekundi. Kolmas koht läks selles klassis avapäeval soomlasele Kimmo Hurrile. E1 klassis sai teise koha Aleksi Jukola Soomest, kolmas oli lätlane Edgars Šilins, kes kaotas soomlasele vaid 1,3 sekundit. E3 klassis tuli teiseks soomlane Niki Ahola ja kolmandaks Riho Kollist.

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD