Menu

.      

Võru Polar 20 aastat turul ja kümme aastat „Hauka laada” sponsor

Sel kuul 20. tegevusaastat tähistava Võru Polari juht Vello Vijard tutvustab üht praegustest hitt-toodetest – suurt külmkappi. Foto: : Võrumaa TeatajaPOEJUUBEL • Võru tehnikakaupade kauplusel Võru Polar on tänavune aasta juubelihõnguline, sest käesoleval kuul täitub 20 aastat tegevuse alustamisest ja kümme aastat on ettevõte olnud „Hauka laada” sponsor. Võru Polar on oma suure telgiga „Hauka laadal” väljas tänavuselgi aastal, pakkudes 190euroseid külmkappe laadahinna 129 euroga ja 369eurost nõudepesumasinat laadahinna 199 euroga.

OÜ Võru Polar juhataja Vello Vijard oli nõus seoses tähendusrikka ajaga veidi valgustama staažika poe telgitaguseid. Nimelt lähevad praegu kõige paremini kaubaks suured telerid, külmkapid ja pliidid. Miks? Sest suvi on remondiaeg ja remondi käigus vahetatakse tavaliselt välja kodu sisustus. Muretsetakse uued pliidid ja külmkapid.

Võru Polari eelis on väga suur valik – nimelt pakutakse kogu Euronicsi keti kaupa. Seda, mida kaupluses parasjagu saada pole, on võimalik lasta tellida ja kaup on reeglina kahe-kolme päevaga kohal.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD