Menu

.      

Kristiina Ojuland: usun, et revolutsiooniline situatsioon on varsti küps

Europarlamendi saadik Kristiina Ojuland laupäeval Võru linnas Jüri tänaval.	   Foto: Võrumaa TeatajaEuroparlamendi saadik Kristiina Ojuland ütles intervjuus Võrumaa Teatajale, et usub, et revolutsiooniline situatsioon muutusteks Eestis on varsti küps.
Järgneb intervjuu Kristiina Ojulandiga.

Saame Kristiinaga kokku Ränduri pubis. Naine on suviselt päevitunud ja särav ning miski ei anna aimu äsjasest tulisest lahingust poliitilisel areenil. Ainult käsi on lahases, mis oli tingitud kukkumisest jalgrattalt, kui ta koera otsides tagasi vaatas. Ränduris akna all istet võttes tuleb üks pubikülastaja ja küsib, kas tegemist on tõesti Kristiina Ojulandi, Europarlamendi saadikuga. Saanud jaatava vastuse, tervitab ta Kristiinat aupaklikult.


Mis teid toob Võrru?


Kristiina Ojuland: Täna sõidan mööda Eestimaad ringi. Tulin just Jõgevalt, küüslaugufestivalilt. Praegu on laadad rahvast tulvil, eriti kui esineb Väikeste Lõõtspillide Ühing. Olen Võrust edasi teel Lüübnitsale (Lüübnitsa sibula- ja kalalaadale – toim). Sel suvel olen väga palju Eestimaal ringi sõitnud ning erineva kandi ja valdkonna inimestega suhelnud. Olen analüüsinud endaga erakonnas juhtunut ja püüdnud aru saada, mida inimesed juhtunust arvavad.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD