Menu

.      

Ränduri omanik ostis Võru ajaloolise postimaja hoone

Pärast mitme aasta pikkust müüki ostja leidnud Võru ajalooline postimaja. Foto: Võrumaa TeatajaKINNISVARA MÜÜK • Võrus asuva populaarse söögikoha ja külalistemaja Rändur omanik Imre Viilukas ostis Võru ajaloolise postimaja hoone.

„Sain jah sellise julgustükiga hakkama,” kommenteeris ostu Ränduri omanik Imre Viilukas ja lisas, et uudis on nii värske, et tehingut pole veel kinnistusregistrissegi kantud.

„Eks ta paras peavalu ole, aga eks vahel peab enesele põnevaid väljakutseid esitama,” kommenteeris Viilukas tehingut, „tegemist on kindlasti ühe Võru ilusama hoonega ja naabrina on veidi kurb selle lagunemist vaadata. Seepärast siis võib-olla ka veidi emotsionaalne ost.”

Viilukas ütles, et tal pole veel täpseid plaane, mida hoonega peale hakata. „On mõned ideed, kuid kuna ühele ideele tõmbasin juba kriipsu peale, siis hetkel ei julge neid teisi ka välja pakkuda,” märkis ta, „ilmselt võib küsida mõne kuu pärast, kui midagi paberile olen pannud.”

Tehingu hinda ei olnud Viilukas nõus avaldama, aga ei teinud saladust, et hoonet on juba kolm aastat müüdud hinnaga 160 000–180 000 eurot. Kinnistul on kaks hoonet kokku pindalaga ligi 900 m2.

20 PÄEVA ENIMLOETUD