Menu

.      

Võru linnavalitsus pidas lahkumisistungi

Jüri KaverVõru linnavalitsuse lahkuv koosseis pidas kolmapäeva hommikul oma viimase korralise istungi. Ülehomme esitab linnapea Jüri Kaver linnavolikogu VII koosseisu esimesel istungil linnavalitsuse lahkumispalve.

„Mul oli au juhtida rohkem kui kaks aastat oma sünnilinna valitsust. See on privileeg, mida ma hindan väga kõrgelt,“ lausus linnapea Jüri Kaver. „Kuigi mind on süüdistatud liigses panustamises betooni, siis minu suurim soov sellele kohale asudes oli võrulaste eneseväärikuse tõstmine ja eneseusu suurendamine, mis teatud moel on ka õnnestunud.“

Võru linn on kiirete sammudega parandanud oma linnaruumi kvaliteeti, asunud taastama oma ajaloolist linnasüdant ja teinud otsuseid, mis leiavad matkimist mujalgi.

„Lugesin just Virumaa Teatajast, et ka Rakvere muudab kortermajade seinad kunstiteosteks, nagu meie sellega alustasime. Võrus käivad Läti munitsipaalametnikud ja ajakirjanikud kuulamas kogemusi, kuidas linna arendada,“ rääkis Kaver. „Kahtlemata olen minagi tagantjärele targem kui eelmisel või üle-eelmisel aastal otsuseid tehes, kuid kokkuvõttes liiguvad Võrus asjad paremuse poole.“

Võru linnavolikogu VII koosseis koguneb oma esimesele istungile reedel, 1. novembril. Päevakorras on linnavolikogu esimehe ja aseesimehe valimine ning linnavalitsuse lahkumispalve ärakuulamine. Pärast seda jätkab praegune linnavalitsus kuni uue linnavalitsuse kinnitamiseni.

20 PÄEVA ENIMLOETUD