Menu

.      

Kreutzwaldi tänava asfalteerimine on jäänud venima

Jupp ühekordset asfaltkatet on maha pandud Kreutzwaldi tänaval Liiva ja Petseri tänavate vahelisel lõigul.	   Foto: Võrumaa TeatajaTÄNAVAREMONT • Kuigi Võru linnavõim lubas paar nädalat tagasi enne valimisi, et Kreutzwaldi tänava asfalteerimistöödega alustatakse lähipäevil, pole tänavat ikka veel asfalteerima hakatud.

Kreutzwaldi tänav pidi esialgsete lubaduste kohaselt saama oktoobri lõpuks ühe kihi asfaltkatte alla, aga nüüd on käes novembri algus ja tänav on endiselt katteta. Asfaldi all on küll osaliselt väike lõik Petseri ja Liiva tänavate vahel, aga ülejäänud osas on Kreutzwaldi tänaval endiselt liivakate ja tänav on liikluseks suletud.

„Eks me kõik ole soovinud, et saaks kiiremini, aga elu teeb omad korrektiivid,” kommenteeris olukorda Võru linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Arved Breidaks, „asfaltkate on praegu paigaldatud Petseri ja Liiva tänava lõigul.”

Breidaks ütles, et praegune seis on selline, et paigaldatud torustiku kontrollimine on lõpetatud ja nüüd jätkub killustiku pealevedu, et saaks paigaldada asfaltkatte. Samal ajal käib ka kõnniteede ehitus. „Nii me edasi liigume,” lisas Breidaks.

Breidaks lisas, et käis eelmisel laupäeval Aluksnes ja seal on linna peatänav samuti killustikukattega. „Võib arvata, et nii see ka seal jääb,” märkis Breidaks, „loodame, et meil saab asfalt siiski peale.”

Kreutzwaldi tänava asfalteerimistööde venimine tähendab, et lubatud tähtajaks märtsi alguseks järgmisel aastal tänava remont valmis ei saa. Heal juhul saab tänav enne lume tulekut esimese asfaldi kihi. Küll aga võivad tähtajaks novembri keskpaigaks valmis saada Kreutzwaldi tänava rahvusmustrilise ornamendiga kõnniteed.

Kreutzwaldi tänava ehituse venimise kõrval said tähtajaks oktoobri lõpuks valmis Petseri tänava pikenduse ja Koreli oja silla ehitustööd. Kreutzwaldi tänava ehituse peatöövõtja on Võru ettevõte OÜ Aigren

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD