Menu

.      

Võrumaa aasta isa aunimetuse pälvis Tarmo Jõgeva

TIITEL • Võru maakonna autasude omistamise komisjon andis Võrumaa aasta isa aunimetuse nelja lapse isale Tarmo Jõgevale. Tarmo Jõgeva kandidatuuri esitasid aasta isa konkursile tema lapsed Kristi, Tarvo ja Nele.

Tarmo Jõgeva on isa, kes on oskuslikult ühendanud oma töised tegemised ja nelja tubli lapse üleskasvatamise. Koos abikaasa Karmen Jõgevaga on loodud hubane ja kaunis kodu Parksepas.

Tarmo Jõgeva on aidanud kaasa Võru judoklubi Rei tegemistes, andnud oma panuse Parksepa keskkooli positiivsesse arengusse ning olnud toeks ja abiks lähedastele. Lapsed on isa kohta öelnud: „Paljud, isegi väga paljud mehed oskavad suurt raha teha, kuid ei oska luua perekonda, kes neid armastaks ja toetaks. Sellega on meie isa kindlasti toime tulnud. Meie isa on parim, keda üks laps endale tahta võib. Ta on justkui sõber, eeskuju, kaitsja ja abistaja ühes.”

Võru maavalitsus alustas aasta isa tiitli väljaandmist 2005. aastal, et väärtustada tervet ja tugevat peret ning isa rolli perekonnas. Eelnevatel aastatel on tiitli pälvinud Jüri Drenkhan, Väino Leok, Andrus Asi, Agu Palo, Mart Timmi, Ülo Perli, Joel Sarik, Aigar Piho.

Tarmo Jõgevat ja teisi Võrumaa tublisid isasid tunnustatakse isadepäeval, 10. novembril kell 18 isadepäeva kontserdil Võru Kandles.{jcomments lock}

20 PÄEVA ENIMLOETUD