Menu

.      

Isa, kelle üle pere tunneb uhkust

Võrumaa aasta isa perega (vasakult): pereisa Tarmo, Kristelle, Nele, pereema Karmen ja Tarvo. Pildilt puudub vanim tütar Kristi.  Foto: ANDREI JAVNAŠAN AASTA ISA • Tarmo Jõgeva on 41aastane muhe mees. Homme õhtul antakse Kandles Tarmole pidulikult üle 2013. aasta Võrumaa aasta isa tiitel. Tarmo Jõgeva kandidatuuri esitasid aasta isa konkursile tema vanemad lapsed Kristi, Tarvo ja Nele. Koos abikaasa Karmen Jõgevaga on Tarmo loonud hubase ja kauni kodu Parksepas.

Tarmol ja tema naisel Karmenil on neli last – kolm tütart ning üks poeg. Kui päris pisike, paariaastane Kristelle välja arvata, siis Parksepa kooli üheksandas klassis õppiv poeg Tarvo, samas koolis kolmandas klassis käiv tütar Nele ja Tallinna tehnikaülikooli esimesel kursusel tudeeriv Kristi olidki need, kes esitasid oma isa Tarmo Võrumaa 2013. aasta aasta isa kandidaadiks. Nad kõik neli armastavad oma isa, sest ta on inimene, kes jõuab oma põhitöö kõrvalt pühenduda täielikult oma lastele. Unustamata ema Karmeni hoolt ja vaeva, on isa Tarmo see, kellel jätkub töö kõrvalt aega laste tegemistele – ta käib nendega isegi võistlustel kaasas. Lisaks on ta Parksepa kooli hoolekogu esimees, kelle pilgu alla mahub palju koolis ja väljaspool seda toimuvast. Hoolekogu esimehena kannab Tarmo endas indu ja väärt mõtteid, mida koolis ka rakendatakse.

Tarmo töötab OÜs Kagu Elekter projektijuhina. Muu hulgas on tema hoole all ka elektriliinide ehitus, parandus ja palju muudki. Et hiljutine torm veel päris meelest pole läinud, küsisime sellegi kohta ja Tarmo ütles, et neil oli palju tööd, Eesti Energia, Kagu Elektri põhitellija, kutsus appi, pandi uuesti liine paika, koristati mahalangenud puid. Omajagu puid oli langenud majakatustele ja torm oli isegi ühe alajaama mitte ainult voolu alt välja löönud, vaid ka oma kohalt ära liigutanud. Üle 6000 kodu oli elektrita.{jcomments lock}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD