Menu

.      

Aasta motosportlane 2013 on Aigar Leok

EMFi peasekretär Veiko Biene, Aigar Leok ja EMFi president Mati Heinsar.   Foto: MARTIN MANDMOTOSPORT • Möödunud nädalal Tallinnas Glehni lossis toimunud Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni pidulikul hooaja lõpetamisel tänati Eesti motospordile hoogu andnud ettevõtteid ja inimesi ning kuulutati välja 2013. aasta paremad motosportlased ja klubid.


Aasta 2013 tähistas Eesti motospordis mitmeid olulisi sündmusi. Eesti mootorisport laiemalt tähistas oma 92. aastapäeva, motoringrada tähistas tänavu oma 80. sünnipäeva, 65 aastat möödus esimestest Eesti motokrossi meistrivõistlustest ja Mototrial tähistas tänavu oma 50. aastapäeva. Aastaid Kiviõlis toiminud külgkorvide MM-etapi korraldamise taga olnud Kiviõli seikluskeskus avas tänavu pidulikult oma keskuse, mille osaks on ka krossirada ja motokeskus. Samuti avati ametlikult Pärnu külje all Audru vallas asuv auto24ring, kus korraldati tänavu mitmeid põnevaid ringrajavõistlusi. Lisaks Kiviõli MM-etapile toimus tänavu Eestis veel üks motospordi MM-etapp, kui Kuressaare lennuväljal toimus suvel supermoto MM- ja EM-etapp.


Mitmed tunnustused jõudsid ka Võrumaale. Parima enduuroklubi rändkarika võitis Sõmerpalu MK. Parimaks enduurosportlaseks tunnistati Aigar Leok (enduuro maailmameistrivõistluste hõbe) ja ta on 2013. aasta parim motosportlane.

20 PÄEVA ENIMLOETUD