Menu

.      

Ülo Tulik sai jahiseltsi juhatusse kohe pärast katuseraha laekumist

Jahimaja seinal on fikseeritud infotahvlitel  rahastused Euroopa Liidu fondidest.     Foto: Võrumaa TeatajaAMETIKOHA OSTMINE? • Endine Võru maavanem ja linnapea, praegune Riigikogu liige Ülo Tulik sai MTÜ Võrumaa Jahimeeste Selts liikmeks vahetult pärast niinimetatud katuseraha laekumist seltsi kontole.

Nädal aega tagasi eetris olnud ETV saade „Pealtnägija” tõi välja, et Tulik suunas 18 000 eurot katuseraha, et ehitada välja Võrumaa Jahiseltsi maja, mille juhatuses ta ise istub. Tulik vastas selle peale, et temast sai Võrumaa Jahimeeste Seltsi juhatuse liige alates käesolevast aastast, „Pealtnägija” käsitles saates aga eelmise aasta riigieelarve eraldisi ja siis ta juhatusse ei kuulunud.

MTÜ Võrumaa Jahimeeste Selts eelmise aasta aruandest tuleb aga välja, et niinimetatud katuseraha tegelikult veel mullu jahiseltsi arvele ei laekunudki. See raha tuli alles tänavu, ütles aruande koostanud seltsi raamatupidaja Anne Sulg. Tema väitel tehti selle raha eest möödunud aastal jahimaja teise korruse ehitustöid. Kuivõrd niinimetatud katuseraha veel eelmisel aastal ei laekunud, siis võeti ehituse tarbeks laenu ühelt eraisikult, kelle nime Sulg öelda ei osanud, aga ta kinnitas, et see isik polnud Ülo Tulik.{jcomments lock}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD