Menu

.      

Arendusterohke Puiga kool pakub head koolitoitu

Kapsahautis oma täies uhkuses.   Foto: KADRI NAGELSamal teemal: 24. oktoobri, 14., 30. novembri, 17. detsembri, 14. ja 21. jaanuari Võrumaa Teatajas.

KOOLITOIT • Puiga kool on pisike kool Võru linna serval ja seepärast ei satu linnainimene sellele majale just tihti mõtlema. Ometigi on pea 200 õpilasega põhikool viimastel aastatel järjest populaarsemaks muutunud. Kõigest paarikümneaastase ajalooga kool on kasvanud kordades nii ruumi kui ka õpilaste arvu poolest. 2008. aastal valmis koolil viimane remont, mille käigus saadi uus spordihall, jõusaal ja arvutiklass. Direktori sõnul on üldiselt iga viie aasta tagant midagi uuendatud ja remonditud. Nüüdki räägib praegune direktor Mart Märdin, et lapsi tuleb järjest juurde ja iibe langus pole nendeni küll kuidagi jõudnud. „Alguses oli meid sadakond ja nüüd pea 200!” on Mart Märdinil hea meel.

Ka toidu poolest ei jää Puiga teistele sugugi alla. Kõik menüüga seonduv on kokkade korraldada, aga oma nõudmised ja soovitused annavad neile nii õpilasesindus, tervisekaitse kui ka kooliõde ning sõna saavad sekka öelda ka õpilased. Seega toimub selles osas meeskonnatöö.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD