Menu

.      

FOTOD Osula ristina tuntuks saanud koht nagu tõmbaks õnnetusi ligi

  • Kirjutas Kalev Annom

2020. aasta Kia Rio  salongis avanesid kokkupõrkel turvapadjad, mis hoidsid  ära suurema õnnetuse. Kia Rio läbi sõit on 25 000 kilo meetrit. Kindlustuse otsus on tulemas kohe-kohe. Küllap ootab autot maha kandmine. FOTOD: Kalev Annom

2020. aasta Kia Rio  salongis avanesid kokkupõrkel turvapadjad, mis hoidsid  ära suurema õnnetuse. Kia Rio läbi sõit on 25 000 kilo meetrit. Kindlustuse otsus on tulemas kohe-kohe. Küllap ootab autot maha kandmine. FOTOD: Kalev Annom


Toimetuse poole pöördus nädala alguses Osula rismikul avariisse sattunud valge Kia Rio (2020) juht ja palus tänada meest, kes oli väga abivalmis ja hoolitsev ning kutsus kohale politsei. „Äsja avarii üle elanuna oli selline abi väga tänuväärne, kuid kahjuks ei tea, mis on mehe nimi ja küsida ka ei taibanud. Veel kord suur tänu ja loodan, et ta juhtub seda tänuavaldust lugema!”

Kõik käis väga kiiresti

Kia Rio roolis olnud mees  seletab, et sõitis 5. märtsi pärastlõunal koos abikaasaga Tartust Võrru ja enne Osula risti tuli kiirus maha võtta, sest ees oli suur reka, mis pidurdas, sest asus tegema pööret Osula poole.

„Kui veok oli sõiduraja vabastanud, sõitsin otse edasi, kuid ootamatult oli otse minu ees tume BMW, mis tuli Võru poolt ja tahtis sooritada vasakpööret Osula suunas. Murdosa sekundi jooksul oli kokkupõrge ja minu auto paiskus paremale kraavi. Õnneks pääsesin ise koos abikaasaga hullematest tagajärgedest.”

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD