Menu

5 võimalust, kuidas võidelda koduse igavusega

  • Kirjutas Sisuturundus

Suvel pole aja sisustamisega mingeid probleeme. Alati saab ju välja minna! Kui õues valitsevad miinuskraadid ning tuul, vihm ja lumi, on lugu teine. Siit leiad viis ideed, mille abil aega täita, kui oled sunnitud kodus olema.

Loo üks korralik aarete jaht

Aarete jaht on üks kindlamaid viise, kuidas tuttavat kodu uue nurga alt avastada. Otsitav aare ei pea olema kalliskivid ning kullakangid. Piisab šokolaaditahvlist, lahedast lauamängust või miks mitte isetehtud kinkekaardist! Eriti tore on see, et aaretejahi ettevalmistajale on vihjete väljamõtlemine ja ärapeitmine sama huvitav, kui teisele aarde otsimine.

Taasavasta kaardimängud

Leidub kaardimänge, mida saab mängida omaette või seltskonnas. Kaardimänge, mille saab selgeks paari minutiga ja kaardimänge, kus ka pärast aastatepikkust mängimist avastad midagi uut. Eri variante on tohutult palju ning vaja läheb vaid ühte kaardipakki. Kui seda tõesti kodus ei leidu, pole vaja muretseda. Eesti online kasiinod ja mänguportaalid on oma mänguvalikuga abiks.

Mida aga valida? Pokkerit teavad pea kõik, sama kehtib ka bridži kohta. Online kasiinod on heaks valikuks ka siis, kui elad üksi. Internetis saad mängida nii teiste inimeste kui arvuti enda vastu. Olemas on ka klassikud. Turakas ehk podkidnoi on paljude jaoks üks esimesi kaardimänge. Lihtsad reeglid ja kiire mäng! Lõbusa nimega kerge ülesehitusega perekonna tola on teine nostalgiline mäng. Linnade põletamine sobib aga ühtviisi hästi nii kahele mängijale kui ka suuremale grupile.

Leia põnevad lauamängud

Jõudsalt suurenev valik on lauamängud tagasi meie igapäevaellu toonud. Põnevad mälumängud pakuvad nii head meelelahutust, kui aitavad omandada uusi teadmisi eri valdkondadest. Klassikaline Jenga nõuab kannatlikkust, kaalumisoskust ning kindlat kätt. Ja kõik lauamängud ei pea tähendama paigalistumist. Twister on üks mängudest, mis lausa nõuab sirutamist, kükitamist, keerlemist ja enda venitamist.

Naudi filme

Linateoste nautimiseks ei ole vaja kinno minna. Koduse filmiõhtu korraldamine on üllatavalt lihtne. Esmalt on vaja valida sobiv film. Kui ei jõua otsusele, võib teha kokkuleppe, et see nädal valib filmi üks, järgmine nädal teine. Seejärel korja kokku kõik tekid, padjad ning istumisalused ja loo nende abil tõeliselt äge pesa. Äkki ehita lausa padjakindlus? Oma roll on snäkkidel. Nagu päris kinos, saab ka kodus teha popkorni, muretseda komme ja juua midagi meelepärast.

Loe koos lähedastega

Loo koju hubane lugemisnurk - koht raamatule, joogitassile, lambile ja muidugi mugavale istumiskohale. Sisse võib seada ka lugemistunni. Iga pereliige valib oma soovi järgi mõne lugemisvara, olgu selleks siis paks romaan või õhuke koomiks, loeb seda tund aega ja aja täissaamisel jagavad kõik oma lemmikkohta teistega. Kooslugemist saab harrastada ka kaugemate sugulaste ja sõpradega. 

Sisuturundus

20 PÄEVA ENIMLOETUD