Menu

7 võrratut kingitust, mida saad osta Jahontsi e-poest

  • Kirjutas Sisuturundus

Kingiaeg on täies hoos. Isegi, kui sa pole veel leidnud lähedastele sobivaid kingitusi, pole tarvis muretseda. Sinu rõõmustuseks on internetis mitmeid kvaliteetseid ehtepoode, kust leiad luksusliku kingituse hõlpsa vaevaga. Üks sellistest poodidest on Jahonts, kus sind ootab ees hiiglaslik ehtevalik ja kiire tarne üle Eesti.

Kui otsid parasjagu sobivat kingitust, võid leida sobiva kingiidee järgneva 7 hulgast.

1. Kuldsõrmused

Kui sul on elukaaslane või kallim, kellele meeldivad sõrmused, siis rõõmustaks teda kvaliteetne kuldsõrmus. Kuldsõrmused on mitmekülgsete disainidega, varieerudes tagasihoidlikutest mudelitest kuni säravate briljantidega kaunistatud sõrmusteni. Midagi leiab igale maitsele!

Kuldsõrmus on hea kingiidee ka juba abiellunud paaridele. Miks mitte kasutada võimalust ja uuendada oma abieluvannet uue sõrmusega? Kuldehted on alati väärtuslikud ning seega on kuldsõrmus lausa omamoodi investeering.

2. Käeketid

Käeketid on põnevad ehted, mis kipuvad kingiideena mõtteist välja lipsama. Peenike kullast käekett on aga imekaunis kingitus, mida saab nautida isegi igapäevasel kandmisel.

Kuna käeketid on üpris peened, on ka keti hinnaklass tagasihoidlikum. Kauni punasest kullast kuldkäeketi leiab juba saja euro lähistel.

Jahontsi e-poest leiad mitmeid kauneid käekette. Telli käeketile lisaks ka spetsiaalne kinkepakend, et kingitus oleks lausa topelt eriline!

3. Kuldketid

Kes ei oleks unistanud säravast kuldketist? Kuldkett pole mitte lihtsalt ehe, vaid see on staatuse sümbol. Kuld on kõige väärtuslikum metall, mis võib tulevikus olla väärt isegi rohkem kui täna. Seepärast on ka kuldketid armastatud ehted, mis sobivad suurepäraselt kinkimiseks nii sõbrale, kallimale kui pereliikmele.

Jahontsi e-poe valikus on kümneid imekauneid kuldkette. 585-kullast valmistatud ketid on vastupidavad ja ei kaota oma ilu isegi igapäevase kandmise korral. Rõõmusta lähedast ehtega, mis särab nagu suvine päike!

4. Kõrvarõngad

Iga kõrvarõngakandja teab, et üks kvaliteetne paar kuldkõrvarõngaid kulub alati marjaks ära. Isegi, kui kingisaajal on juba palju kõrvarõngaid, ei tee küll küllale liiga – seda rohkem ongi vaheldust, et kanda kas või iga päev erinevaid kõrvarõngaid.

Jahonts tervitab sind oma mitmekesise kõrvarõngavalikuga, kust leiad väikseid täpp-kõrvarõngaid, erinevate sümbolitega kõrvarõngaid, rippuvaid kõrvarõngaid ja palju muud põnevat.

5. Hõbesõrmused

Kuld saab tavaliselt suurima tähelepanu osaliseks, kuid selle kõrval ei tasu unustada ka hõbedat. Hõbe on samamoodi väga kvaliteetne metall, mis sobib hästi igapäevaseks kandmiseks. Paljud eelistavadki hõbeehteid, hoides kuldehteid erilisteks sündmusteks.

Jahontsi valikus on kümneid tagasihoidlikke elegantse disainiga hõbesõrmuseid, mis rõõmustavad kindlasti hõbedasõpru. Väike vihje: hõbesõrmused sobivad hästi kinkimiseks ka meestele!

6. Ripatsid

Kui sa tead, et kingisaajal on palju kuldkette, kuid vähe ripatseid, tasub uurida Jahontsi kuldripatsite valikut. Väike kaunistus on delikaatne ja tagasihoidlik, kuid sügava tähendusega.

Jahontsi valikust leiad kümneid erineva disainiga kuldripatseid, nende hulgas nimetähega ripatsid, tähtkujuripatsid, südamekujulised ripatsid, ristid, loomasümbolid ja paljud muud põnevat. Midagi leiab igale maitse-eelistusele!

7. Prossid

Prossid ja rinnanõelad on imelised kingitused eriti perekonna vanematele liikmetele: emadele, vanaemadele, tädidele. Rinnanõel annab natuke kullasära igale riietusele, kuid on nii väike ja delikaatne, et sobib ka neile, kes muidu eriti ehetest ei hooli. Prossid on ühtlasi unikaalsed kingitused, mida väga tihti ei leia, seega saad rõõmustada lähedast omapärase kingiga.

Jahonts on sinu kingipood, kui otsid glamuurset, tähendusrikast ja kauakestvat kingitust. Telli turvaliselt ja mugavalt e-poest ning saa kaunis kingitus kätte juba mõne päeva pärast!

Sisuturundus

20 PÄEVA ENIMLOETUD