Menu

.      

Vahvate vanaisade auhinnafond täienes – auhinnad ka vanaisade konkursile esitajatele

Foto: Võrumaa TeatajaPILDIVÕISTLUS • Meie nädal tagasi välja kuulutatud fotokonkursi „Lõuna-Eesti vahvaim vanaisa” auhinnafond on täienenud! Toetajate tiimiga on liitunud ka kiirtoidukett Chillin, Võru linnavalitsus eesotsas linnapea Anti Allasega ja Võru kultuurimaja Kannel. Riigikogulastest andis oma soovist vanaisadele omapoolsed auhinnad välja panna veel Uno Kaskpeit.

Chillin Kiirtoit, mille esindused on Võrus, Räpinas ja Põlvas, paneb vahvatele vanaisadele välja kolm kinkekaarti, millega vanaisa saab koos lastelastega hamburgereid või muud Chillinis pakutavat sööma minna. Võru linn paneb vanaisadele välja kuus komplekti linna meenetega, mille sekka kuuluvad näiteks linna logoga kruusid ja saunalinad. Võru Kannel toetab aga vanaisade konkurssi viie kutsega kahele 3. juulil toimuvale „Romantikafestivalile” ja viie kutsega kahele 2.–7. augustini mängitavale Võru Kandle suvelavastusele „Suvesimman”. Need kutsed lähevad loosimisele nende vahel, kes kiirelt oma vanaisa(sid) konkursile esitavad. Nii et kiirustage, sest „Romantikafestivali” kutsed loosime välja juba juunis!

Kuidas vanaisa konkursile esitada?

Saatke oma vanaisa foto ja lühike kirjeldus tema kohta (miks ta on teie arvates vahva vanaisa) Võrumaa Teatajasse e-postiaadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või postiaadressil pk 1, Oja tn 1, 65602 Võru või tooge pilt ja kirjeldus ise toimetusse kohale, jättes need kuulutuste vastuvõtu tuppa (foto saab hiljem tagasi)! Lisage juurde vanaisa nimi, vanus ja elukoht ning enda andmed (nimi, elukoht ja telefon, kes olete vanaisale)! Vanaisa võib end konkursile esitada ka ise.

Konkursile võib esitada kõik vanaisad, kel vähemalt üks lapselaps ja kes elavad Lõuna-Eestis (s.o Võru-, Põlva-, Valga-, Tartu-, Jõgeva- ja Viljandimaal ning Tartu linnas). Vanaisa võib olla fotol nii üksi kui ka kellegagi koos (laste, lastelaste, lemmikloomadega), kuid ühel fotol võib olla ainult üks vanaisa.

Viimane päev saata vanaisast pilt ja kirjeldus konkursile on 16. august. Fotosid hakkame lehes avaldama juunis. Täpselt nagu kõikidel varasematel konkurssidel, ilmub ka nüüd fotode kõrval hääletuskupong, millega saab vanaisa poolt hääletada ja nii tema rahva lemmikuks saamisele kaasa aidata. Kupongisaatjate ja vanaisade konkursile esitajate vahel loositakse alates juunist igal nädalal välja mitmeid auhindu.

Täname oma lahkeid toetajaid, kelleks on: Võru Tarbijate Ühistu Maksimarket, Õlle 17, Tamula rannabangalo, Võru Polar, Mobecor, OÜ Gründer, Silja Sport, BENU Apteek, Südameapteek, K-Rauta, Katariina kohvik, Chillin, kultuurimaja Kannel, Olavi Ruitlane, Veiko Märka, Meelis Mälberg, Ivari Padar, Liina Kersna, Tarmo Tamm, Uno Kaskpeit, Võru pensionäride päevakeskus ja Võru linnavalitsus.

Kellel on soov samuti Lõuna-Eesti vahvaima vanaisa konkurssi omapoolse auhinnaga toetada, siis palun andke oma soovist teada e-postiaadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.!{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD