Menu

.      

Vanavanemate päev „Rõõmupuudutus” tõi Võru Kandle vahvaid vanaisasid täis

Foto: ANDREI JAVNAŠANTÄNUÜRITUS • Pühapäeval, 13. septembril täitus Võru kultuurimaja Kannel saal reibaste ja heatujuliste vanaisade ja vanaemadega. Toimus vanavanemate päeva pidulik tänuüritus „Rõõmupuudutus”, kus esinesid lapsed ja noored ning tunnustati Võrumaa Teataja tänavusel fotokonkursil „Lõuna-Eesti vahvaim vanaisa” osalenud vanaisasid.

Kandle saal sai peo alguseks, kella üheks pilgeni rahvast täis ja esiridades istusid mõistagi vahvad vanaisad. Esmalt ütles sissejuhatavad sõnad Võru pensionäride päevakeskuse juhataja Astrid Hurt, seejärel pidas südamliku kõne Võru linnapea Anti Allas ning siis esinesid lapsed ja noored laulu- ja tantsupaladega. Järgnes kokkuvõte konkursist „Lõuna-Eesti vahvaim vanaisa” ning vanaisade tunnustamine. Kohal oli ka osa vallavanemaid, kes andsid oma kandi vahvatele vanaisadele valla poolt üle aukirjad ja meened.

Olgu nad siinkohal ka ära toodud: vanaisasid pidasid meeles Võru linnavalitsus ning Võru vald, Antsla vald, Rõuge vald ja Meremäe vald. Puudusid, kuigi olid kutsutud: Sõmerpalu vald, Lasva vald, Varstu vald ja Mõniste vald.

{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD