Menu

.      

Esimesed Lõuna-Eesti vahvaimad vanaisad

FOTO: VTPILDIKONKURSS • „Lõuna-Eesti vahvaima vanaisa” konkursi esimesed kandidaadid on tänases ajalehes. Valige nende seast välja oma lemmik, kirjutage tema nimi ja number hääletussedelile ning saatke see Võrumaa Teataja toimetusse aadressil PK 1, Oja tn 1, 65602 Võru! Kui eelistate sedeli ise kohale tuua, siis jätke see Võrumaa Teataja kuulutuste vastuvõtu tuppa!

Kogu konkursi jooksul enim hääli kogunud vanaisad pääsevad edasi augusti lõpus toimuvasse finaali. Finalistide seast valib üldvõitja välja meie toetajatest koosnev žürii ja rahva lemmiku rahvas. Rahva lemmikuks saab vanaisa, kes kogub kogu konkursi ajal kõige rohkem toetushääli. Rahvahääletuse võitnud vanaisa saab nagu üldvõitjagi võimaluse sõita koos perega Toompeale ning nii teda kui rahvahääletusel teiseks ja kolmandaks tulnud vanaisa ootavad ees nii Võrumaa Teataja tellimused kui ka mitmed teised meie toetajate poolt välja pandud auhinnad.

NB! Selle nädala vanaisade poolt saab hääletada ainult sedelitega, mis kannavad numbrit 1 – selle numbriga kupong ilmub lisaks tänasele lehele ka selle nädala neljapäevases ja laupäevases Võrumaa Teatajas. Hääletussedelite saatmise/toomise arv ei ole piiratud – üks inimene võib saata nii palju sedeleid, kui soovib. Ainus tingimus on see, et kõik sedelid peavad olema välja lõigatud Võrumaa Teatajast. Viimane päev hääletuskuponge nr 1 toimetusse saata või tuua on järgmise nädala teisipäev ehk 9. juuni (postiga saates läheb arvesse templi kuupäev). Märkige ära ka enda andmed, sest igal nädalal loosime kupongisaatjate vahel välja auhindu!

Kuidas konkursil osaleda?

Konkursile võib esitada vanaisa, kes elab Lõuna-Eestis (Võru-, Põlva-, Valga-, Tartu-, Jõgeva- või Viljandimaal) ja kel on vähemalt üks lapselaps. Saatke või tooge Võrumaa Teataja toimetusse vanaisa foto ja lühikirjeldus (mille poolest on ta vahva, mida koos ette võtate, mida oskab vanaisa kõige paremini jne) ning märkige juurde ka vanaisa nimi, vanus ja elukoht ning enda andmed (nimi, kes olete vanaisale, aadress, telefon)! E-posti teel saates on aadressiks See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., postiga: PK 1, Oja tn 1, 65602 Võru ning ise kohale tuues jätke foto ja kirjeldus meie kuulutuste vastuvõtu tuppa! Viimane päev vanaisa konkursile esitada on 16. august, kuid kiirustage, sest alates tänasest lähevad vanaisade konkursile esitajate vahel igal nädalal loosi Võru Kandle poolt välja pandud kutsed (kahele) 3. juulil toimuvale „Romantikafestivalile”! Esimese kutse (kahele) sellele festivalile võitis loosi tahtel Liis Maran Valgamaalt. Palju õnne!{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD