Menu

.      

Võrulane jätkuvalt modellisaates ja pinged kasvavad

Modellisaate juht Liisi Eesmaa on Elu24-le öelnud, et moemaailmas hinnatakse just neutraalset ilu ja noorust. Ehk on nooruslik välimus ka Kairi (pildil) trump? Foto: REPRO VIDEOSTMODELLIKONKURSS TV-S ❯ Kuna modelliotsinguvõistlusel sai Võru tüdruk Kairi Eliaser taas järgmisse vooru edasi, otsustasime, et hoiame nüüd ja edaspidi silma peal, kuidas tal seal läheb, ning räägime lühidalt, mis saates toimus. Hetkel on Kairi 11 parima tüdruku seas.

Esmaspäevast modellisaadet võis juba pingelisemaks pidada kui eelmist. Finalistide seast pidi üks tüdruk välja langema. Ent ainult see polnud pingeid tekitav – näha oli, et ega modellielu pole kerge. Mis juhtus?

Saade algas sellega, et Võrust pärit osaleja Kairi ajas teisi tüdrukuid üles, lubades neid mitteülestõusmise korral veega pritsida. Kui kõik ärkvel, uuris Kairi, et kes sel päeval süüa tegema hakkab. Söögitegemine on nii mõnelegi saates osalejale probleem, kuid nad on kõik juba vähemalt 16aastased ja Kairi ei jõudnud ära imestada, et mõni 16aastane ei oska veel kartulit koorida.

Järgnes vahevõistlus, kus neidudel tuli end proovile panna Expressionsi ehete esitlemisel. Selleks tehti neist videoklippe, kus nad kandsid kauneid ehteid ja pidid ka mõne päheõpitud lause kaamerasse ütlema. Kuigi eelnevalt oli neid selleks juhendanud lavastaja-näitleja Hendrik Toompere, ei tulnud videoklipp just kõigil edukalt välja. „Modell peab oskama šarmantselt, kenasti ekraani peal mõjuda, aga samas seda lihtsa ja loomulikuna,” ütles Toompere. Eks mõni tüdruk tundis, et tal see ei õnnestunud, ja oli seepärast veidi pinges.

Hiljem harjutasid tüdrukud poodiumil kõndimist ja neil tuli ütlemist neile mitteteadaolevatel põhjustel moemajja elama toodud Alekseiga. Aleksei jättis tüdrukutele mulje, et on neist targem, ja justkui naeris nende üle. Jälle tüdrukutele pingeid tekitav moment!

Järgnevalt tuli tüdrukutel poseerida internetikaubamajas Halens müüdavate rannarõivastega. Seda tehti rannas ja merevees. Enne seda, kui pidi fotosessioonile minema Kairi, pesi ta oma juukseid ja rääkis, et kardab vett. Põhjenduseks tõi ta, et ilmselt on veekartus tekkinud sellest, kui kunagi püüdis õpetaja teda ujuma õpetada, aga vesi läks paraku Kairile kurku.

Kairist tehti pilte meres oleval kivil, kuid kuna need pildid ei õnnestunud väga hästi, pidi ta poseerima roheliste rannataimede taustal. Kohtunikud ütlesid talle hiljem, et Kairi pidi rannaliival natuke kassikest mängima, kuna on väga kleenuke – liiva peal käpukil kaamerale lähemale liikudes muutus ta kohe teiseks inimeseks – modelliks. Žüriiliige Toomas Volkmann ütles talle: „Miks kasutatakse peenikesi modelle? Sellepärast, et foto peal tuleb modellile alati üks kolmandik juurde. Sa oled natuke nurgeline ja natuke kohmakas, aga sellel on oma võlu.”

Ehkki Kairile nii öeldi, jäi ta koos ühe teise konkureeriva neiu Eglega saate lõpus nende kahe hulka, kelle vahelt tuli valida, kes saatest välja kukub. Kairi arvas kohe, et läheb koju ja muretses selle pärast, kuidas pärast hakkama saab, sest lapseraha tulekuni oli sel hetkel veel omajagu aega jäänud. Ent saatejuht Liisi Eesmaa ütles talle: „Kairi, žürii meelest oled sa veel hall kohmakas hiireke, kuid palju õnne – sa jätkad võistlemist Eesti tippmodelli tiitlile.” Kairi oli selle üle silmnähtavalt õnnelik ja eks selle üle olid õnnelikud ka paljud televaatajad. Internetikommentaare lugedes on paljude lemmikuks just Kairi ja tema kohta on näiteks öeldud: „Võru tüdruk Kairi on kõige modellilikum – temast annab kujundada väga erinevaid tüüpe.”, „Ta on nii erineva välimusega, et just temast peaks tippmodell saama. Lisaks kõigele on ta avatud ja siiras.”, „Väga ebaõnnestunud pildid on kõikidel peale Kairi.”, „Kairi on sellest saatest kõige loomulikum ja nunnum!” Ehk ongi loomulikkus Kairi trumbiks? Internetileheküljel ohmygossip. ee on võimalik oma lemmiku poolt hääletada ja eilse seisuga oli Kairi seal paremuselt teisel kohal.

Vaata järgmist saadet, kuidas Kairil läheb, esmaspäeval kell 21.30 Kanal 2st! Kui sind huvitab rohkem, mis moemajas toimub, vaata ka Kanal 11st kell 22.30 saadet „Eesti tippmodell täiega”!{jcomments lock}

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD