Menu

.      

Stockholmis toodi välja Võru neiu positiivsed omadused ja vajakajäämised

Kuna Kairi on lühike, sobib ta pigem kataloogimodelliks. Halensi kaanefoto jaoks polnud ta aga sobiv, sest tal on selleks liialt jõuline välimus. Niisugune sai aga foto, mis temast Halensi fotosessioonil tehti. Fotod: KANAL 2 PRESSIMATERJALID (INTERNET)MODELLIKONKURSS TV-S ❯ Oleme jälginud Võru tüdruku Kairi Eliaseri käekäiku Kanal 2 „Eesti tippmodelli” saates ja teeme seda edaspidigi, sest Kairi on nüüdseks juba kuue parima seas. Viimases saates, mis oli eetris esmaspäeval, said Kairi ja tema konkurendid välisreisi ette võtta – sõita Stockholmi. Mis neid seal ees ootas, sellest järgnevalt.

Kõigepealt pidid tüdrukud Stockholmis üles leidma Elite Model Managemendi kontori. Toonitati, et üks tõeline tippmodell peab hakkama saama alati – ükskõik, kus ta maailmas parasjagu viibib. Nii anti tüdrukutele kaart, et nad leiaks koha üles ja saaks kohtuda Elite Model Managemendi töötajatega. Kuna Elite sõlmib saate võitjaga modellilepingu, soovisid kõik neiud endast võimalikult positiivset muljet jätta. Nimetatud agentuur on kuulsaks teinud supermodellid nagu Cindy Crawford, Naomi Campbell, Claudia Schiff er, Tiiu Kuik ja paljud teised.

Elite Model Managemendi kontoris võttis tüdrukuid vastu Åsa Stensson, kes on olnud selle agentuuri modell juba peaaegu kümme aastat. Ta ütles, et võtab tüdrukutelt mõõdud, vaatab, milline on iga tüdruku isiksus ja saadab neid agentuuri töötajate juurde. Tüdrukud pidid seal näitama oma poodiumil käimise oskust, muidugi näitasid nad ka juba endast tehtud kauneid moefotosid. Tüdrukutega aeti ka juttu. Kairilt küsis Åsa Stensson: „Kas sulle meeldib olla modell?” ja sai sellise vastuse: „See on mulle väga suur kogemus, sest ma pole sellega varem tegelenud.”

20 PÄEVA ENIMLOETUD