Menu

.      

Olga Krõlova on modell ja lasteaiaõpetaja ühteaegu

Olga Krõlova poseeris modellina fotograafidele juba väga noorelt. Foto: ERAKOGUVõrust pärit Olga Krõlova tegi modellikonkursil hea tulemuse, sest tema oli viimane, kes saatest elimineeriti – edasi järgnes juba superfinaal. Olgal oli enne modellikonkursile minekut palju kogemusi, mida ta oli ammutanud kunagi isegi Hiinas. Mida andis talle juurde tõsielusarjas „Eesti tippmodell” osalemine, kas ta läheks sarnasesse saatesse veel ja paljust muust saate lugeda järgnevast intervjuust.

Jõudsite „Eesti tippmodelli” konkursil peaaegu superfinaali, jäädes neljandaks. Mis te arvate, mis oli teie trumbiks, et nii kaugele jõudsite?

Olga Krõlova: Oh, kui ausalt ütlen, siis olin ma väga õnnelik, et nii kaugele jõudsin. Trumbiks ei olnud mul tegelikult mitte midagi, olin lihtsalt samasugune nagu tavaliselt.

Teie puhul räägiti juba saatesarja algul, et teil on modellitöös väga palju kogemusi. Kui vanalt modellitööga alustasite ja kuidas see juhtus?

O. K.: Modellitööga alustasin juba lapsepõlves, kuigi see ei olnud minu jaoks siis töö, vaid rohkem huviala. Võrus pildistasid mind fotograafid, näiteks Dmitri Kotjuh, ja sõbrad, kes tegelesid fotograafiaga. Neile modelliks olemine oli minu jaoks juba siis lihtsalt nii vahva!

Pärast, kui Võrus kooli lõpetasin, läksin Tallinnasse ja seal juba märgati mind – hakkasin käima show’del, fotosessioonidel. Kui tutvusin rohkem erinevate inimestega, tuli ka rohkem pakkumisi. Läksin ka modelliagentuuri.

20 PÄEVA ENIMLOETUD