Menu

.      

Võrulane Kairi Eliaser unistab endiselt modellikarjäärist

Kairi Eliaser on koos poja Lukasega pildistamise hetkel parajasti Punamütsikese lasteaeda jõudnud, kus väikemees käib. Kairi ise lapsena lasteaias ei käinud, nii et oli esialgu poega sügisel lasteaeda pannes lasteaia suhtes veidi skeptiline, aga nüüd on väga rahul, et see otsus sai tehtud.   Foto: MAILIT PAJU„Eesti tippmodelli” hooaja viimane saade oli esmaspäeva õhtul eetris ja saates selgus, kes konkursi võitis. Selleks sai Tallinna tüdruk Sandra Ude. Meie aga ei ole unustanud ka omakandi neide, kes samuti „Eesti tippmodelli” konkursi katsumused selles mitmekülgses tõsielusarjas läbi tegid ja kes jõudsid päris kaugele. Esmalt tegime intervjuu elupõlise võrulase Kairi Eliaseriga, kes saavutas pingelisel võistlusel lõppkokkuvõttes viienda koha.

Nüüd, kui modelliotsingusaated on läbi saanud, rääkige, palun, kuidas jäite rahule sellega, et otsustasite konkursil osaleda?

Kairi Eliaser: Ma jäin tulemusega väga rahule. Ma sain uue ja huvitava kogemuse võrra rikkamaks ja olen enda üle uhke.

Kes teil soovitas konkursil osaleda? Või oli see teie endi otsus?

K. E.: Saates osalemine oli minu enda otsus ja alguses teadsid sellest väga vähesed. Rääkisin neile sellest samal päeval, kui Võru casting’ule (modellisaates osalejate valimise üritus – toim) läksin. Muidugi lisasin, et see on kõigest jutt ja veel ei pea seda tõsiselt võtma. Kui aga saabus Tallinnast kõne, et pääsesin järgmisele casting’ule, siis juba hakkasime organiseerima, kuidas minu lapse (Kairil on väike poeg Lukas – toim) hoidmisega hakkab olema.

Kuuldavasti olite Võru casting’ul seekord ainuke ja ometi saite edasi. Kas see oli teile üllatus? Mis te arvate, millega te žüriiliikmed ära võlusite ning mis oli see niinimetatud X-faktor, mis viis teid ühest saatest aina järgmisesse ja järgmisesse edasi?

K. E.: Jaa, ma olin Võru casting’ul ainuke. Kui saabus kõne Tallinnast, siis tegelikult ma olin juba selleks ajaks ära unustanud, et üldse kuskil käisin (kõne tuli ikka mitu nädalat hiljem). Loomulikult olin üllatunud, sest Võru casting’ul olin ikka parajalt närvis ja see ei läinud nii hästi, nagu ma ise lootnud olin. Ma usun, et kohtunikke köitis minu avatud julgus ja loomulikkus.

{jcomments lock}

20 PÄEVA ENIMLOETUD