Menu

.      

Poisilikul Võru modellineiul jätkub austajaid nii eraelus kui ka võistluse žüriis

Kairi enda sõnul on tal austajaid ja kandidaate, kellele ta võiks kuuluda, palju – nii ütles ta vähemalt esmaspäeval eetris olnud saates „Eesti tippmodell täiega”.     Fotod: AIVO KALLAS KLIFFKLAUS, KANAL 2 / INTERNETMODELLIKONKURSS TV-S • Oleme kaasa elanud ja kajastanud, mis toimub Kanal 2 „Eesti tippmodelli” saates, sest seal võistleb endiselt edukalt ka Võru tüdruk Kairi Eliaser. Võime rõõmustada, sest esmaspäeval sai ta taas edasi järgmisesse vooru ja kes soovib, saab tema tegemisi saates järgmisel esmaspäeval jälle vaadata või hoida sellega end kursis meie ajalehte lugedes.

Anna endast kõik!

Seekord tuli tüdrukutel Seppälä sügiskollektsiooni tutvustades mängu panna kogu see teadmistepagas, mis modellisaates seni õpitud. Ikka selleks, et saada ülihead pildid võistlusel jätkamiseks. Sellel fotosessioonil oli fotograafiks Aivo Kallas ja stilistiks Anatoli Ein.

Modellid said enne fotosessiooni vaadata videoklippe maailmakuulsa modelli Coco Rocha poosidevõtust ja näoilmete tegemisest. Coco Rochat peetakse maailma üheks paremaks modellipooside tegijaks maailmas.{jcomments lock}

20 PÄEVA ENIMLOETUD