Menu

.      

Modellisaates jätkus Võru tüdrukule nii vihaseid mürginooli kui ka kiitvaid sõnu

Foto: REPRO VIDEOSTMODELLIKONKURSS TV-S ❯ Kolmas uue tippmodelli otsingu saade kruvis taas pingeid. Seekord pidid tüdrukud leppima sellega, et saavad käigupealt stiilimuutuse. Jälle tuli modellihakatistel läbi teha erinevaid ülesandeid ja omavahel võistelda. Tuli ka lasta end meigita pildistada. Kuidas läks meie tüdrukul, Võrust pärit Kairil?

Uued soengud

Saade algas taas sellega, et Kairi, kes on küll internetileheküljele buduaar.ee öelnud, et ei suuda hommikuti normaalsel ajal tõusta, ajas teisi üles – seekord plaksutamisega. Siis tuli kohe midagi selga panna ja linna sõita, kus tüdrukuid ootasid juba ees professionaalsed juuksurid. Jõudis kätte selgusehetk – tehakse stiilimuutus!

Kairi ütles telekaamerate ees, et kiilakaks tegemist ta küll ei tahaks. „Ma tahan mingit blondi,” rääkis ta enne juuksuritooli istumist ühele võistluskaaslasele, kes ütles talle aga: „Ei, see ei sobi sulle!” ja osutas teisele värvile. „Ei, see on mingi nõme samblaroheline!” polnud Kairi pakutud värviga rahul.

Lõplik selgus, millise soengu iga neiu saab, selgus alles juuksuri juures. Samas näidati igale neist enne sinna minekut pilti kuulsusest, kellesarnase soengu nad peaksid endale saama. Kairi oli väga rahul sellega, mis teda ees pidi ootama, kuid mõni tüdruk oli lausa pisarais. Näiteks üks tüdruk ei oleks soovinud oma juuste värvimist, teisel aga võeti ootamatult kaamera ees pikk pats maha … Kui aga tüdrukud tagasi modellimajas ehk oma elukohas olid, rõõmustasid neid seal neile mõeldud kingitused – igaüks sai endale uusi aparaate, millega oma juukseid sättida. „Mul on kodus ainult föön! Nüüd kõik uued asjad – ma ei julge puutudagi!” hüüdis Kairi neid nähes.

Kairi uputatakse mullivanni?

20 PÄEVA ENIMLOETUD