Menu

.      

Võru tüdruk Kairi võlub oma iseloomuga

Batuudihüppel taevasse tõusnud Võru tüdruk Kairi Eliaser. Foto: MAIKEN STAAK, KANAL 2 / INTERNETMODELLIKONKURSS TV-S ❯ Esmaspäevases järjekordses tippmodelli otsimise saates rõhutati, et modellindus on nagu tippsport – tuleb end kogu aeg parimas vormis hoida. Tüdrukud harjutasid seekord palju kõndimist ja pidid hüppama batuudil. Ka fotosessioon tehti seekord batuudil hüppavatest tüdrukutest, nii et nad pildil justkui taevas tiibadeta lendaksid. Kuidas läks seekord Kairil, Võrust pärit osalejal? Kas temas oli piisavalt sportlikkust?

Kõrghoone katusele hüppama

Esimene ülesanne oli seekord selline, et tüdrukutel tuli Nike’i esinduskauplusest endale viie minuti jooksul spordiriided välja valida. Edasi mindi batuudikeskusesse batuudil hüppamist harjutama ja pärast seda juba fotosessioonile, kus tuli reklaamida Nike’i rõivaid. Ajakirjale Mood vajaliku pildi tegemine pani aga tüdrukud tõsiselt proovile – nimelt toimus pildistamine kõrghoone, Radissoni hotelli katusel ja seal oli katuse serva asetatud batuut, kus tüdrukutel tuli pildistamise ajal hoogsalt hüpata. Kõrgusekartus ei tohtinud kedagi rivist välja viia. Jäi mulje, et meie Kairit see rivist välja ei viinudki, kuid pärast pildistamist sõnas stilist, et Kairit oli raske juhendada, sest Kairil oli raskusi hüppe paikaseadmisega. Ka Kairi ise polnud ülesande sooritamisega rahul.

Pärast pikka ja väsitavat batuudil hüppamist mindi modellimajja. Seal öeldi tüdrukutele, et nüüd tuleb väike valge topp selga ning teksapüksid ja kõrge kontsaga kingad jalga panna ning kümne minuti pärast mere ääres olla. Hiljaks jääda polnud lubatud. Targad tüdrukud võtsid rannaliival joostes kingad jalast ja kõik jõudsid kenasti õigeaegselt kohale. Siis hakati kõnniõpetaja Avo Heina juhendamisel mere ääres kõndimist harjutama.

20 PÄEVA ENIMLOETUD