Menu

.      

Foto Võru tüdrukust hinnati parimaks – Kairi on tipus!

„Sa oled väga tublisti modellisaates olles arenenud – siin pildil oled sa palju enesekindlam ja tunned end kaamera ees palju vabamalt,” ütles kohtunik Urmas Väljaots Kairile seda pilti vaadates, kus Kairi kehastab Bondi-tüdrukut.  Foto: JAANAR NIKKER / INTERNETMODELLIKONKURSS TV-S • „Eesti tippmodelli” järjekordses saates, mis oli eetris esmaspäeval, läks Võru tüdrukul Kairi Eliaseril ülihästi. Lisaks sellele, et tema pilt hinnati parimaks, võitis ta seekord ka kingitusi. Loe järgnevast, mis saates juhtus!

Bondi-tüdrukuks

Esmalt sõideti seekord Rakvere Aqva spaahotelli. Hotelli kaunites sviitides tuli tüdrukutel poseerida fotograafile, kehastades maailmakuulsat filmikangelannat. Mõni tüdruk pidi fotol olema nagu „Seksi ja linna” Carrie, mõni nagu Angelina Jolie kehastatud Lara Croft, mõni nagu Elizabeth Taylor Kleopatrana. Kairi ja üks teine tüdruk pidid mängima aga Bondi-tüdrukut. Lavastati tuntud stseene tuntud filmidest.

Nagu saates öeldi, ei tea Bondi-tüdruku puhul kunagi, kas ta on su liitlane või vastane ja Bondi-tüdruku roll on läbi aegade näitlejatele kõige ihaldatum olnud. Kairi oli näinud vaid paari Bondi-filmi ja sooritas ülesande nii, kuidas oskas. Sellest, kuidas tal läks, ei räägitud talle aga enne saate lõppu.

20 PÄEVA ENIMLOETUD