Menu

.      

Malle-Hedi Henningu pool sajandit õpetajana: vaatasin lõpuks oma passi ja mõtlesin – lastele meeldivad noored õpetajad!

  • Kirjutas Sten Sang

Viiskümmend aastat õpetajaametit pidanud Malle-Hedi Henning peab eluõnne valemiks rahulikkust ja mõõdukust, mis aitab tüli korral aja maha võtta. Foto: AIGAR NAGEL 

Võrumaa Teataja avaldab neljal järjestikusel laupäeval loo ühest linna teenetemärgi kandidaadist. Eelmistel laupäevadel on ilmunud lugu Võru Kandle juhatajast Heiki Kelbist, talunik Mart Timmist ja võrkpallitreener Aksel Saalist.

Teise maailmasõja algusajal Mõnistes ilmavalgust näinud Malle-Hedi Henning on panustanud Võrumaa noorte kooliharidusse poole sajandi vältel. Ometi jääb ta Võru linna teenetemärgi pälvimise teate peale tagasihoidlikuks ja leiab, et polegi linna ees olulisi teeneid ette näidata. Eks tagasihoidlikkus ole ülim voorus. Olgu kuidas tahes, staažika pedagoogi õpilased ja ettepaneku teinud volikogu leiavad ta sada protsenti austusavalduse väärilise olevat.

Armastatud klassijuhataja

Võrumaa Teataja Facebooki lehel koguneb teenetemärgi pälvimise uudise alla veerandsada õnnitlust. Nende seas avaldab õpilane Piret oma mõtted: „Palju-palju õnne ja tervist! Oled minu esimene ja väga hea õpetaja. Ise toimetan 11 aastat õpetajana ja oled mulle eeskujuna enim meelde jäänud. Sa haldasid suurepäraselt väga suurt klassi.” Piretiga liitub õnnitlustes õpilane Külli, kel on samuti head soovid oma õpetajale edastada: „Olid üks Võrusoo kooli superõpetajatest ja eeskujudest, tänu Sinule valisin õpetajaameti. Aitäh Sulle! Palju päikest Sinu päevadesse ja jätkuvat südamesoojust!”

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD