Menu

.      

FOTOD Võru pered majandavad nutikalt ja astuvad julgelt kooliaastale vastu

  • Kirjutas Sten Sang

FOTOD Võru pered majandavad nutikalt ja astuvad julgelt kooliaastale vastu FOTOD: Aigar Nagel

Vastseliinas seitset last kasvataval Pille Zahknal läheb sel sügisel kooli viis last. Vanemad poisid Kevin ja Kristo alustavad kooliteed Võrumaa Kutsehariduskeskuses, Keitlin läheb 7. klassi, Kerstin 5. ja Kelli-Keiti 3. klassi. 7aastane Keio sai aasta koolipikendust ja peagi alustab tähtede õppimist praegu veidi üle aastane Keron.

Vahvad noored ja nende hakkaja ema Pille on algavaks kooliaastaks valmis. Vasakult: Kevin, Kerstin, Keitlin, Kaur (Pille vennapoeg), Kristo, Keio, ema Pille ja Keron (ema süles), Kelli-Keiti FOTOD: Aigar Nagel

Tuleproovi läbinud ostumudel

Kooliasjade ostuks pole pereema Pille kunagi eelarvet koostanud. „Kui lastel kooliaasta lõppeb, siis hakkan juba uueks valmistuma. Alles jäänud vihikud ja kaustikud lähevad sügisel käiku. Kui olen maikuus ostnud karbi värvipliiatseid, siis lähevad ka need sügisel uuesti kasutusele,” sõnas Pille. Riideid ostab ta lastele aastaringselt, siis pole kooliaja saabudes vajadust korraga suuremat summat kulutada.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD