Menu

.      

Valio müügijuht: eestlased on piimalembene rahvas

  • Kirjutas Sten Sang

Valio Eesti food-service’i müügijuht Malle Kalmu (vasakul) esitlemas tuliuut kaerapiima kohvile, mis just noortele ja veganitele hästi maitseb. Tema kõrval aitab degusteerimisele kaasa tragi assistent Marleen, kel käes senisest pirakamad kilosed Alma kooresed jogurtid Muah. Foto: STEN SANG

PABERLEHT> Septembri lõpus toimus pealinnas järjekordne Kaupmehe mess, kus toitlustusettevõtjad said end kurssi viia värskemate maitsetega joogi- ja toidumaastikul. Teiste trendikate tegijate seas oli kohal ka Võrus toimetav Valio, kes nädal tagasi tõi turule barista piimarasvata kaerapiimajoogi kohvile. Messile oli end kirja pannud ka Nopri talu, kes seekord paraku külastajaid rõõmustama ei jõudnud.

Novaatorlik uustulnuk

Valio Eesti food-service’i müügijuht Malle Kalmu toimetas messihallis rõõmsameelsena oma väljapaneku juures ning talle oli degusteerimisel abiks nobedate näppudega Marleen. Tuntud piimatootja on seni osalenud kõigil Kaupmehe messidel ning seekordnegi üritus oli neile kordaläinute seas.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD