Menu

.      

FOTOD Kolm Võrumaa kooli kandidaatide seas, üks tiitliga pärjatud

  • Kirjutas Liana Allas

Aasta Õpetaja 2019 konkursi laureaadid FOTO: Haridus- ja Teadusministeerium

PABERLEHT > Laupäeva õhtul oli põhjust kolmel Võrumaa tublil kooliperel ärevalt teleri ees istuda ja aasta õpetaja galat jälgida, sest aasta klassiõpetaja kolme kandidaadi hulgas oli Siiri Jõgisoo Urvaste koolist, aasta klassijuhataja kandidaatide seas kandideeris tiitlile Inge Mälzer Rõuge põhikoolist ja aasta haridustegu 2019 üks kandidaate oli Antsla gümnaasium. Kolmest kandidaadist igas kategoorias pärjati tiitliga üks, Urvaste koolist ja Rõuge põhikoolist läks valik seekord mööda.

Lavale auhinda vastu võtma oli põhjust aga minna Antsla gümnaasiumi direktoril Katrin Martinfeldil ja õppealajuhatajal Kaja Simiskeril. Kolme aastaga on tavalisest koolist saanud liikuma kutsuv kool ja tegelikult veelgi enam – pilootkoolist on saanud mentor. Kui 2016. aastal Tartu ülikooli liikumslabor pilootprogrammiga alustas, oli Antsla kool üks esimesi, kes kohe tuld võttis ja aktiivselt kaasa lõi. Seda kinnitasid ka liikumislabori esindajad Maarja Kalma ja Kristi Vaher käesoleva aasta märtsis gümnaasiumiõuel, kui koolile liikumisvahendite kastid kohale jõudsid.

Antsla gümnaasiumi direktor Katrin Martinfeld ja õppealajuhataja Kaja Simisker FOTO: Haridus- ja Teadusministeerium

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD