Menu

.      

FOTOD Antsla vallavolikogu liikmed pole üksmeelel Tsentrile raha andmisel

  • Kirjutas Heleri Lakur

Setomaa vallavolikogu otsustas Väimelas tegutsevat kompetentsikeskust Tsenter kaasfinantseerida aastatel 2020–2023 summas kuni 14 000 eurot ehk 3500 euroga aastas. Fotod: AIGAR NAGEL

PABERLEHT> Puidutöötlemise ja mööblitootmise kompetentsikeskus Tsenter taotleb maakonna omavalitsustelt kaasfinantseeringut aastateks 2020–2023 kogusummas 140 000 eurot. Antsla vallavolikogu liikmed aga pole ühel meelel selles, et keskuse tegevus kohalikku ettevõtjat tegelikult aitab ning käib arutelu selle üle, kas kompetentsikeskuse toetamist peaks jätkama.

Valest otsast pihta

„Ma olin enne hääletust selle vastu, et see otsus kohe vastu võtta, aga see ei tähenda, et ma oleks põhimõtteliselt toetamise vastu,” sõnab Antsla valla ettevõtja ja volikogu liige Veiko Haugas. Tema sõnul on kompetentsikeskus alustanud asjaajamist valest otsast. Esimene etteheide puudutab seda, et info on olnud puudulik ja Haugase sõnul ei ole Tsentri tegevus olnud piisavalt läbinähtav. „See on esimene märksõna. Teiseks tuleb raha küsida õigel ajal ja mitte nii hilja. Kolmandaks tuleb alustada aruteludest ja argumentidest ja siis edasi vaadata,” märgib Haugas. Volikogu liikmena leiab ta, et olukorras, kus kohalikel omavalitsustel on raha niigi vähe ja tegemist on ääremaaga, tuleb rahaga osata targalt ringi käia.

Tsentri finantseerimise ettepanek elanike põhjal aastatel 2020–2023

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD