Menu

.      

Iluteenindaja sundpuhkusest: „Poole kuu jagu teenistust jääb olemata”

  • Kirjutas Heleri Lakur

Vana Maja Salongi omaniku Jana Nassari sõnul suleti salong ettevaatuse mõttes päeva pealt ülemöödunud neljapäeval. Omaniku sõnul on ka teenindajad ajutiselt rendikohustusest vabastatud ning esialgu plaanitakse salong taasavada alles pärast uue töökorra kinnitamist. Pildil on juuksur Jana Nassar (vasakult) ja kosmeetik Kertu Luisk. Foto: AIGAR NAGEL

PABERLEHT > Iluerialade liitude liikmed, keda ühendavad Eesti Jalaspetsialistide Selts, Eesti Kosmeetikute Liit ja Eesti Juuksurite Ühendus, esitasid möödunud kolmapäeval Vabariigi Valitsuse kriisikomisjonile ühise pöördumise. Praeguses olukorras on iluteenindajad sattunud keerulisse seisu ning sajad väike- ja mikroettevõtjad on kaotamas vähemalt poole kuu sissetulekut.

Tulevik on ebaselge

„Mure on suur, sest tulevik on ebaselge,” sõnab toimetusele Eesti Juuksurite Ühenduse tegevjuht Kertti Viru, kelle sõnul andis esimese paari tunniga ühispöördumisele allkirja üle poolesaja iluteenindaja. 18. märtsil tegid iluteenindajad vabariigi kriisikomisjonile ühise pöördumise, palvega anda välja ametlik korraldus ilusalongide sulgemiseks, et ilusektori töötajad ei peaks käima tööl sissetulekute kadumise hirmus, sest puudub riigipoolne tugi ja toetus.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD