Menu

.      

Tellijaauhind läks Puigale Jaan Mäesaarele

  • Kirjutas Kalev Annom

Poisikesena aitas Jaan Mäesaar emal-isal posti laiali vedada ja seda ka ratsahobusega. Viimased paarkümmend aastat on ta tegelenud krossitehnika korrashoiu, häälestamise ja hooldusega. Foto: KALEV ANNOM

Esimene Terminal Oili tellijaauhind läks Antslasse, teine Puigale Andsumäe tänavale Jaan Mäesaarele (68), kes ütles auhinda vastu võttes, et hommikul tal peopesa sügeles ja ta mõtles, ei tea küll, kust see raha tulla võiks, kuid …

Kodu karikaid ja medaleid täis

Kui jutt läheb selle peale, mitmekordne vanaisa ja vanavanaisa Jaan Mäesaar on, võtab ta suure korralikult raamitud pildi ja seletab, et siin ta pere peaaegu täies koosseisus ongi. Riiulitel on mitmekordsed Eesti meistrid, pojad Mait (40) ja Mikk (33) võidetud karikatega veoautokrossis.

„Siin on ainult osa karikatest, teises toas on veel. Seal on ka tütretütar Marleeni suusatamisega võidetud medalid ja autasud,” räägib Jaan Mäesaar ja muretseb, et ta poegade vanust kogemata valesti ei ütleks.

Tehnikamees tänab doktorit

Jaan Mäesaar on lõpetanud Helme kooli ja on kokku puutunud igat sorti tehnikaga traktoritest krossiveoautodeni. Mullu ehitas ta ujuva heinaniidumasina, et tiik kinni ei kasvaks. Ujuva niidumasinaga on juhtunud nii mõndagi, kuid mees jonni ei jäta ja otsib imeniidukile võimsamat mootorit.

Samas tunnistab Jaan Mäesaar, et viimasel ajal on ta ise abi vajanud ja see viis ta läbi vintsutuste kokku tõelise Arstiga (suure algustähega), kelleks on reumatoloog Jekaterina Saar, kes mõistis tema terviseprobleemi sada protsenti, millest saigi ta abi.

Kolmas tellijaauhind!

Enne jaanipäeva saab oma Terminal Oili kinkekaardi kätte ka Paul Peri Võrust. Sellest aga juba täpsemalt järgmisel nädalal.

 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD