Menu

.      

Rogosi esimene kodukohvikute päev oli suve alguspäeval

  • Kirjutas Kalev Annom

Rallimeeste kohvik Lepa talus.  Fotod: KALEV ANNOM

KODUKOHVIKUD > Selle suve alguspäeval oli Rogosi ja Ruusmäe piirkonnas esimene kodukohvikute päev, mille puhul oli käima pandud isegi eri(ekspress)buss.

Enim pälvis tähelepanu kohvik Jahimehe Tammiku tee 8, mis püüdis möödujate pilke juba põlispuu varju peitu pugenud püssiga jahimehega. Siin tehti pilti ja püssi ning helkurvestiga mees puki otsas oli tõeline kohviku-magnet. Kohvik ise üllatas nii maitse- kui ka uudishimumeelt.

Eriliselt pani möödujaid sisse pöörama värvilised õhupallid Rallimeeste kohviku juures. Pilti tehes kommenteeriti, et õhupallid oleks võinud olla ainult valgusfoori värvides.

Kokku oli Ruusmäel avatud kaheksa kohvikut ja meelde peaks jätma, et kohvikud avati kevadel ja sulgemine jäi suvesse. Suvi algas 21. juunil kell 12.14.

Jahimehe kohviku juures oli puu varjus helkurvestis ja püssiga jahimees. Vasakul on vastne Ruusmäe jahimeeste maja, kus põrandapinda 180 ruutmeetrit. Kohvik siia sobis, sest varem on selles Tammiku tee 8 majas olnud kauplus, meierei,  velskripunkt, sovhoosi kontor…

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD