Menu

.      

Politseiuudised (26.-27. märts)

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTO: VTVõru politseile laekunud teateid ja väljakutseid:

26.märtsil kella 11 ajal pidas politsei Võrus Kooli teel kontrollimiseks kinni Audi, mille roolist avastati juhtimisõiguseta ja alkoholi tarvitanud 1963.aastal sündinud mees. Politsei kõrvaldas mehe juhtimiselt ja tema suhtes alustati menetlust.

26.märtsil kella 13.35 ajal laekus info, et Vastselinnas ühes metsatukas võivad kolm alaealist alkoholi tarvitada. Politsei selgitas, et metsatukas aega veetnud lapsed olid kained.

26.märtsil kella 16.45 paiku teatati, et Kooli tänaval maja ees on joobes mees tänaval pikali. Politsei aitas tal koju minna.

27.märtsil kella 2 paiku öösel teatati, et Lasva vallas tarvitasid kaks meest ühiselt alkoholi. Ühel hetkel palus perenaine meestel joomine lõpetada, kuna lapsed ei saavat magada. Tekkis konflikt, mille käigus lõi naine väidetavasti külla tulnud meest taburetiga ja viskas külalise välja. Väljavisatud mehega otsustas kaasa minna ka peremees ise, et saaks jätkata alkoholi tarvitamisega.

Põlva politseile laekunud teateid ja väljakutseid:

26.märtsil avastati, et talve vältel on sisse murtud Valgjärve vallas talumajja ning varastatud gaasiballoon, trimmer, kirves ja kodutehnikat.

26.märtsil kella 11 ajal esitas Koidula maanteepiiripunkti saabunud Chrysleri juht liikluskindlustuse poliisi, millel olid võltsimise tunnused. Täpsemaid asjaolusid selgitab piirivalve.

24.veebruaril lisas üks põlvakas internetti kuulutuse, kus soovis osta sõiduauto Volvo kompuutrit. Temaga ühendus mees, kes pakkus küsitud tehingut. Kauba eest maksis mees 53 eurot, kuid pole tänaseni ei kaupa ega raha tagasi saanud.

26.märtsi õhtul sai politsei väljakutse Põlva valda peretüli lahendama, kus esialgsetel andmetel oli tekkinud tüli armukadeduse pinnalt ning selle käigus loopis mees naist nõudega. Keegi viga ei saanud.

26.märtsil teatati Põlvas Jaama tänaval trepikojas joobes mehest, kes ei saa püsti. Politsei aitas ta püsti, selgus, et mees elas sealsamas ja ei pääsenud uksest sisse. Aidati tuppa.

Valgas märkimist väärt sündmusi ei registreeritud.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD