Menu

.      

Võru linn soovib piirata Chicago baari tegevust

Võru abilinnapea (pildil paremal)  eile tutvustamas linna positsiooni  seoses Chicago baariga, tema kõrval linnapea Anti Allas ja volikogu esimees Anneli Ott.ARUTELU • Võru linn soovib piirata endises Avangardi kino majas tegutseva Chicago baari tegevust, kuna baari külastajad rikuvad ümberkaudsete elanike öörahu.

Tegemist on linna jaoks raske otsusega ettevõtlusvabaduse piiramisel, sest linnavalitsus oli alles möödunud aastal andnud baarile tegutsemisloa ning baari omanik on teinud baariga seoses investeeringuid. Võru linn on juba piiranud Chicago baari lahtiolekuaega senise kella 7 asemel kella 4ni hommikul, mille peale esitas baari esindaja vaide. Nüüd menetleb Võru linn seda vaiet ja linna soov on asi lahendada mõlemaid pooli rahuldava kompromissiga.

Võru ettevõtja Gert Goršanov (keskel) eile Võru linnavolikogu ruumides, kus talle tehti selgeks, et baari sulgemisaega tuleb piirata. Fotod: Võrumaa TeatajaEile oli Võru linnavolikogu saalis asja arutamiseks kokku kutsutud koosolek, kus osalesid nii Chicago baari pidava Goodfellas Group OÜ esindajad, ümberkaudsete majade elanikud, linnavalitsuse ning linnavolikogu korrakaitse- ja majanduskomisjoni esindajad.

Ametlikult oli arutuse all vaie, mille Goodfellas Group OÜ esitas seoses linnavalitsuse otsusega piirata Chicago baari tegutsemisaega senise ööpäeva asemel kella 8–4. Linna huvi oli lõpetada baari tegevus kell 4 hommikul, et sinna ei vooriks teistest lõbustusasustest joogiseid inimesi.

 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD