Menu

.      

Chicago baar sai õiguse tagasi, linnavalitsus kavandab uusi piiranguid

Chicago baar Võru linnas. Foto: ALEKSANDER PLADOMUUDATUS • Võru linnavalitsuse korraldusega sai Võrus Tartu tänaval tegutsev Chicago baar tagasi õiguse olla lahti õhtul kella 23st kuni hommikul 6.30ni, ent linnavalitsus kavandab uusi piiranguid.

Varasema korraldusega piiras linnavalitsus baari lahtiolekuaega kella 4ni hommikul.

Baari pidava OÜ Goodfellas Group juht Gert Goršanov ütles linnavalitsuse uut korraldust kommenteerides, et sellega on kõik piirangud lõpetatud ning baar on lahti endistel aegadel reedel ja laupäeval. Goršanov ütles, et ta ei tea, et baari suhtes mingeid täiendavaid pretensioone oleks, neist pole teada antud. „Meil on turvamees väljas, probleemi pole,” lisas ta.

Võru linnavalitsuse juriidilise osakonna juhataja Esko Hillep ütles Chicago baariga seonduvat kommenteerides, et Võru linnavalitsus ei ole loobunud Chicago baarile kehtestatud piirangutest. Paar päeva tagasi levis kuuldus, et Võru linn otsib võimalusi piirata kogu linnas öösel alkoholimüüki, seejuures kehtiks keeld kõikidele asutustele, mitte ainult poodidele.

„See pole reaalselt võimalik,” kommenteeris linnavalitsuse keeluplaani Gert Goršanov, „tundub nonsenss, ajuvabadus minu meelest.” Goršanov lisas, et linnavalitsus võiks piirata avalikku alkoholi joomist, siseruumides keeld on kummaline.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD