Menu

.      

Möödunud aastal loeti Võrumaa Teatajat kõige rohkem nutitelefonist • Vaata, millised lood jõudsid tippu •

  • Kirjutas Aigar Nagel

Võrumaa Teataja toimetus (vasakult): reporter Heleri Lakur, kujundaja Margareta Palgi, kuulutused ja tellimine Mari-Liis Piirsalu, veebitoimetaja Aigar Nagel, peatoimetaja Kadi Annom. Fotolt on puudu vastutav väljaandja Kalev Annom, reporter Liana Allas. Fotod: AIGAR NAGEL

Maailm on muutumas ja väike abimees taskus saadab meid kõikjal. Jah, selle abimehe all pean silmas nutitelefoni. Kui paar aastat tagasi loeti Võrumaa Teatajat rohkem arvutist kui telefonist, siis nüüd on need numbrid teinud vahetuse ja 58,3 protsenti lugejatest leiab meie uudised üles telefonist.

Nagu igal aastal juba harjumuseks on saanud, siis toome nüüdki teieni meie loetuimad lood ja klikituimad palad.

Oktoobritorm jättis meile hulga mälestusi ja asetseb ka meie otsingumootorites esimesel kohal, mis tähendab, et Võrumaa Teataja veebilehele trükiti otsingulahtrisse kõige rohkem sõna „Torm”. Tormile järgnesid „Noortekeskus-avamine”, „Mängutuba”, „Astelpaju” ja „Stripiklubi”. Pisut pikema loetelu leiab tabelist.

Tundub, et meie lugejatele meeldivad pildigaleriid, mida kiigatakse hoolega. Kõige populaarsemaks osutus looga „Aastapäeva eel tunnustati Võru maakonna tegusaid kodanikke” kaasas käinud galerii, mida vaadati kokku 12 231 korral. Sellele järgnes samalaadne peogalerii „Võru linna aasta tegijatele jagati tunnustust” 11 345 klikiga. Mõlemad galeriid on tehtud vabariigi aastapäevale eelnenud üritustest.

Kolmandale kohale platseerus Võhandu maraton 10 191 vaatamisega, neljandaks tuli pildivalik Liiva ja Kreutzwaldi tänava nurgal suvel toimunud avarii „Kokku põrganud sõiduautodest paiskus üks katusele”, vaatamisi kokku 10 064 ning viiendale kohale „Võrus said alguse Võru linna juubelipidustused”, kus Kreutzwaldi pargist alanud rongkäiguga marsiti linna keskväljakule, mida kroonis 106kilone ja nelja meetri pikkune sõir.

Maailm on muutumas ja väike abimees taskus saadab meid kõikjal. Jah, selle abimehe all pean silmas nutitelefoni. Kui paar aastat tagasi loeti Võrumaa Teatajat rohkem arvutist kui telefonist, siis nüüd on need numbrid teinud vahetuse ja 58,3 protsenti lugejatest leiab meie uudised üles telefonist.

Nüüd siis üldise tipu loetelu juurde ehk kõige, kõige vaatatumad, loetumad lood meie veebis.

Põnev oleks küll alustada lõpu poolt ja tulla järjest kuumema uudiseni, aga hakkame ikkagi otsast peale. Esimesele kohale 57 232 klikiga jäi (tegelikult oleks paslikum öelda, et jõudis, sest selline number on aukartustäratav) „Vaidlus Räpina maanteel: veokijuht ei mahu krundile keerama, aga projekt pole veel valmiski”. Looga olid kaasas ka fotod ja video. Teisele kohale video „Ivo Linna sai Võru keskväljakut nähes šoki”, mida vaadati 55 199 korral. Kolmandale kohale platseerus lugu „Vesine nina ja sügelevad silmad – kas mul on allergia?”, kus räägitakse erinevatest allergeenidest. Neljandale kohale jõudis 53 699 klikiga „Politsei määrab edaspidi kergemate rikkumiste eest fikseeritud mõjutustrahve”, kus oli juttu 2019. aastal jõustunud seadusemuudatusest, milles lubatakse politseil paljude kergemate rikkumiste korral kasutada lühimenetlust, mis hoiab kokku politseinike aega ja vähendab ülekriminaliseeritust.

Viiendalt kohalt leiame loo Võrumaa tublidest õpilastest, kes paistavad silma uurimistöödega, 52 032 klikki „Võrumaa õpilased on riigi tublimate uurimistöö tegijate seas punkriehituse ja raamatuarmastusega”. Kuuendal kohal fotouudis „Talendid Võru Kagukeskuse autopesulas”, mis pajatab kohtlasevõitu autopesust. Auväärselt palju vaatamisi said veel ka „Pepco kaupluse avamine Võru Kagukeskuses tõi ostlejad kohale üle Võrumaa”  ja  „Võru stripiklubi ootab tööpostile kohalikke kaunitare” ning Võru Kesklinna kooli piduliku avamise galerii.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et ruulivad kohalikud uudised ning foto- ja videouudised.

Võrumaa Teataja tänab oma lugejaid ning kõiki, kes meie tegemistele kaasa elavad ja oma nobedatele näppudele meie uudistele klikkides valu annavad.

Populaarseimad artiklid

1. FOTOD JA VIDEO. „Vaidlus Räpina maanteel: veokijuht ei mahu krundile
keerama, aga projekt pole veel valmiski”, 57 232 klikki.

2. VIDEO. „Ivo Linna sai Võru keskväljakut nähes šoki”, 55 199 klikki.

3. „Vesine nina ja sügelevad silmad – kas mul on allergia?”, 54 736 klikki.

4. „Politsei määrab edaspidi kergemate rikkumiste eest fikseeritud mõjutustrahve”,
53 699 klikki.

5. „Võrumaa õpilased on riigi tublimate uurimistöö tegijate seas punkriehituse
ja raamatuarmastusega”, 52 032 klikki.

6. „Talendid Võru Kagukeskuse autopesulas”, 50 327 klikki.

7. FOTOD. „Pepco kaupluse avamine Võru Kagukeskuses tõi ostlejad kohale üle
Võrumaa”, 48 222 klikki.

8. „Võru stripiklubi ootab tööpostile kohalikke kaunitare”, 47 449 klikki.

9. GALERII. „Võru Kesklinna kooli pidulik avamine”.

10. FOTOD. „Olerexi motokrossi noortesarja teine etapp Haanjas toimus rajudes
ilmaoludes”.

11. „Üks väheseid elustiilikohvikuid Eestis: Võrus hakatakse pakkuma mahetoitu
ja wifivaba elu”.

12. VIDEO. „Kokku põrganud sõiduautodest paiskus üks katusele”.

13. GALERII. „Hauka laat 2019”.

14. VIDEO JA FOTOD. „Torm räsib Võru maakonda”.

15. GALERII. „Võhandu maraton 2019”.

16. FOTOD. „Võru keskväljakule paigaldati ligi 13. meetrised valgustid”.

17. VIDEO JA FOTOD. „Grossi toidupoodi külastas veerandtunniga ligi pooltuhat
inimest”.

18. FOTOD. „Laadalised eetrimüüjale: poiss, sulle tuleb politsei järele!”.

Võrumaa Teataja digiarhiivis on praegu 1017 lehenumbrit, mis on kõik üks ühele sarnased paberlehega. Tuhandes juubelinumber sai üles laetud 5. detsembril. Kogu arhiiv on leitav www.digileht.vorumaateataja.ee

 Võrumaa Teataja digiarhiivis on praegu 1017 lehenumbrit, mis on kõik üks ühele sarnased paberlehega. Tuhandes juubelinumber sai üles laetud 5. detsembril. Kogu arhiiv on leitav www.digileht.vorumaateataja.ee.

Pildigalerii vaatamised 2019

1. „Aastapäeva eel tunnustati Võru maakonna tegusaid kodanikke”, 12 231
klikki.

2. „Võru linna aasta tegijatele jagati tunnustust”, 11 345 klikki.

3. „Võhandu maraton 2019”, 10 191 klikki.

4. „Kokku põrganud sõiduautodest paiskus üks katusele”, 10 064 klikki.

5. „Võrus said alguse Võru linna juubelipidustused”, 9897 klikki.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD