Menu

.      

Vahvaima vanaema tütretütretütar jäi Horvaatia reisiga väga rahule

Vaade Mirna orule Istria linnas. Foto: ERAKOGUREISIMULJED • Meie suvekonkursi „Lõuna-Eesti vahvaim vanaema” võitja, 96aastase Taheva valla vanaema Serafima Pettai asemel sõitis ABZ Reiside poolt välja pandud auhinnareisile Horvaatiasse ja Aadria mere äärde tema tütretütretütar Liisi Trahv koos oma elukaaslase Joosepiga. 12.–21. septembrini kestnud reis on nüüd läbi ning Liisi ja Joosep Valgamaal tagasi. Uurisime Liisilt, kuidas reis meeldis ja millised olid kõige vahvamad elamused.

Kuidas reis meeldis?

Liisi: Loomulikult meeldis reis mulle väga – vaatamata pikale bussis loksumisele, mis oli küllaltki tüütu ja väsitav. Olles varem käinud Tais, Indias, Iisraelis ning Austrias lennukiga, oli see bussireis võimalus kogeda midagi uut ja huvitavat. Tore oli, et sai nii palju erinevaid maid läbida ja nende elu-olu näha.

Ootused olid suured, aga milleski me pettuma ei pidanud. Kohe, kui buss Võrust välja sõitis, tegi giid kõigile ettepaneku rääkida, kes me oleme ning kuidas ja miks reisile tulime. Tutvustasin ennast ja Joosepit, öeldes, et minu vanavanaema võitis Lõuna-Eesti vahvaima vanaema konkursi ja mina olen tema esindaja sel reisil. Küsiti, miks vanavanaema ise reisile ei tulnud, ja ma selgitasin, et „kuidas Serafima ilma oma koera Täpita reisile saab tulla ja sõbra koju jätab?”. Kuid tegelikult oleks see reis talle siiski väga kurnav olnud, eriti pikk istumine sõidu ajal ja mägedes kõndimine.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD