Menu

.      

Sõbrapäev on aina enam moes

  • Kirjutas Kadi Annom

Esoteerika- ja kingituste poe Minerva omanik ja edendaja Kaie Allas soovitab sõbrapäevakingitust valida südamega, sellisel juhul ei saa eksida. Foto: AIGAR NAGEL

Nii mõnigi püha ja traditsioon on meile mujalt külge jäänud. Nii ka valentinipäev, tuntud ka kui soomlaste eeskujul Eestis tähistatav sõbrapäev.

Sel päeval, 14. veebruaril avaldatakse armastust, peetakse meeles kalleid inimesi ja tehakse neile kingitusi. Viimasel ajal on kurdetud, et jõulud seotakse liialt materiaalsete kohustustega. Soetatakse kalleid kinke ja unustatakse selles tuhinas tõeline jõulurahu. Valentinipäeva eel koondub kauplustesse vaat et sama uhkeid väljapanekuid kui jõulude eel. Aina enam tehakse kingitusi ja soetatakse valentinipäeva temaatikaga asju. Kui palju raha sellele kulutada, on igaühe enda otsustada, sest valikud on pisikestest südametega šokolaadidest kuni näiteks kallite parfüümideni välja.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD