Menu

.      

Võru kaubandusettevõtetes on märgata oluliselt rohkem maskikandjaid

  • Kirjutas Kadi Annom

Melina Peedo (vasakult) ja Anne-Marie Raudkivi eile pärastlõunal Kagukeskuses. Tüdrukud on enda sõnul ka juba varem avalikus kohas viibides maski kasutanud ja arvavad, et nende tutvusringkonnas suhtutakse maskikandmisesse väga erinevalt. On neid, kes kannavad meeleldi ja ka neid, kes kindlasti ei kanna. Foto: AIGAR NAGEL

Valitsus kehtestas alates esmaspäevast kaubanduskeskustes ja poodides 2 + 2 reegli ning osalise maskikandmise kohustuse.

Valitsuse korralduse kohaselt tuleb ühistranspordis, kaubandusettevõtete teenindussaalides ja nende üldkasutatavates ruumides ning konverentsidel, kontsertidel, teatris ja kinos kanda maski või katta nina ja suu. Maskikohustus ei laiene inimestele, kellel on see meditsiiniliselt vastunäidustatud ega neile, kes on alla 12 aasta vanad. Võrumaa Teataja toimetus käis eile pärastlõunal Võru linna suuremates kaubandusettevõtetes maskikandmise kohustuse täitmist üle vaatamas. Vaatluse põhjal selgus, et võrreldes möödunud nädalaga on maske kandvaid inimesi kaubandusettevõtetes oluliselt rohkem.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD