Menu

.      

Võru testimistelgis hüütakse proovivõtu ajal „Aaaah!” ja „Kõdi on!”

  • Kirjutas Sten Sang

Qvalitas Arstikeskuse proovivõtja Ingrid Kütt alustas Võrus tööd septembri keskpaigas, mil avati siinne testmispunkt. Foto AIGAR NAGEL

Qvalitas Arstikeskuse proovivõtja Ingrid Kütt alustas Võrus tööd septembri keskpaigas, mil avati siinne testmispunkt. Samuti jätkas ta proovide võtmist Tartus, kus ta on avaliku testimisega tegelenud augusti lõpust. Koos Viljandis võetud ninaneeluproovidega on Kütt seni kogunud umbes 1400 proovi.

Töö on esikohal

Proovivõtja täpsustab, et töötatud tundide ja tunnis umbes 30 testi tegemise võimekuse järgi võiks ta öelda, et on Võrus kindlasti võtnud ligi 1400 testi COVID-19 testijana ametis oleku aja jooksul. Praegu ei ole ta ise pidanud veel ühtegi testi tegema, sest on suutnud püsida terve ja on haigussümptomiteta. „Töövälisel ajal väldin võimaluse korral rahvarohkeid siseruume, suurüritusi ja riskikohti. Olen teadlik, et olen eesliin ja tänu minule saavad paljud inimesed testida. Tahan nende jaoks olemas olla,” rõhutab Ingrid Kütt. Testijana töötades kannab ta alati kaitsevarustust, kuhu kuuluvad kaitsekostüüm, kaitsemask, visiir, kätised, müts, mitu paari kindaid ja jalatsikaitsed.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD